Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ντυμένος στα “πράσινα” έφτασε ο Λοτζέσκι! Μαζί κι ο Όγκαστ [pic]

Παναθηναϊκός: Ντυμένος στα “πράσινα” έφτασε ο Λοτζέσκι! Μαζί κι ο Όγκαστ [pic]
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ημέρα αφίξεων είναι η Πέμπτη (17/8) για τον Παναθηναϊκό. Μετά τον Μάρκους Ντένμον, στην Ελλάδα “προσγειώθηκαν” για λογαριασμό του “τριφυλλιού” ο Ματ Λοτζέσκι κι ο Ζακ Όγκαστ, οι οποίοι ήταν ντυμένοι στα “πράσινα”.

Όπως ήταν φυσικό, ο Λοτζέσκι τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, μιας κι όλοι τον είχαν συνηθίσει με τα “ερυθρόλευκα”. Ο Αμερικανός – με βελγικό διαβατήριο – φόργουορντ, ύστερα από τέσσερα χρόνια, αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, όχι όμως κι από την αγαπημένη του Ελλάδα.

“Είμαι συγκεντρωμένος στο μπάσκετ, περιμένω να δω τι θα φέρει το μέλλον. Θέλω να προσαρμοστώ και να νιώσω άνετα στη νέα μου ομάδα.Έκανα πολλές θεραπείες, προπονήθηκα και προσπάθησα να προετοιμάσω τον εαυτό μου για την επιστροφή στην Ελλάδα την οποία αγάπησα στα πρώτα τέσσερα χρόνια. Η Ελλάδα είναι φανταστική για εμάς, για τη γυναίκα και τα παιδιά μου. Θέλαμε να μείνουμε εδώ. Πλέον αισθάνομαι καλά. Δεν είμαι στο 100%, όμως θα είμαι όταν ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες”, τόνισε ο Λοτζέσκι.

Από την πλευρά του, ο Όγκαστ υποστήριξε: “Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα απ’ όπου κατάγεται και η οικογένειά μου. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που κερδίζει, έχει προπονητή που του αρέσει να κερδίζει και θα είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για τους προσωπικούς στόχους: “Να κερδίσω το πρωτάθλημα. Mε βοήθησε η εμπειρία μου στην Ουσάκ. Τόσο για να βελτιωθώ όσο και να αγωνιστώ στο υψηλό επίπεδο απέναντι σε ομάδες όπως είναι η Φενέρμπαχτσε”.

Για την έδρα του Παναθηναϊκού: “Ανυπομονώ να βρεθώ στο ΟΑΚΑ! Ξέρω ότι το αποκαλούν πράσινη κόλαση και δεν βλέπω την ώρα να παίξω γι’ αυτούς τους οπαδούς”.

Να σημειωθεί ότι στην Αθήνα επέστρεψε και ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος είναι έτοιμος να σηκώσει… μανίκια και να χτίσει τον νέο Παναθηναϊκό.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις