Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Πασκουάλ θέλει… repeat στην Ελλάδα

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει της νέας σεζόν στην Stoiximan.gr Basket League (τζάμπολ στις 7/10) και τόνισε πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι η διατήρηση των σκήπτρων στις εγχώριες διοργανώσεις.

Πέρα από τους στόχους του Παναθηναϊκού, ο Τσάβι Πασκουάλ ευχήθηκε υγεία σε όσους ασχολούνται με το άθλημα, αλλά και να γεμίσουν τα γήπεδο.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ: “Η βασική μου ευχή για τη νέα σεζόν είναι όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα να έχουν υγεία, που είναι και το σημαντικότερο αγαθό. Εύχομαι, επίσης, ο κόσμος να γεμίζει τα γήπεδα και να χαίρεται το μπάσκετ και η βία να μείνει μακριά. Από εκεί και πέρα, σχετικά με τον Παναθηναϊκό, στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ό,τι και πέρσι στις εγχώριες διοργανώσεις”.

Καλάθης: “Ένα βήμα παραπάνω στην Euroleague

Από την πλευρά του ο αρχηγός των “πρασίνων”, Νικ Καλάθης, δήλωσε: “Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές, στους ανθρώπους του μπάσκετ και στους φιλάθλους καλή σεζόν με υγεία. Σχετικά με την ομάδα μου, στόχος μας είναι να επαναλάβουμε το περσινό μας κατόρθωμα κατακτώντας το νταμπλ και να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Euroleague”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις