Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Το “χτύπημα” του Γιαννακόπουλου μετά τη συντριβή στη Βαρκελώνη! “Πάμε για κανά ποτάκι”;

Παναθηναϊκός: Το “χτύπημα” του Γιαννακόπουλου μετά τη συντριβή στη Βαρκελώνη! “Πάμε για κανά ποτάκι”;
ΦΩΤΟ eurokinissi

Λίγες ώρες μετά τη συντριβή (98-71) του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη για την 1η αγωνιστική της Euroleague, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος “χτύπησε” στο instagram. “Πάμε για κανά ποτάκι”;, έγραψε ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού”.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα και διασύρθηκε από τους Καταλανούς στην πρεμιέρα του στην Euroleague. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως είναι φυσικό, είναι δυσαρεστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και  φρόντισε να το δείξει με ένα ειρωνικό post στο Instagram.

Ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού”  ανέβασε μία φωτογραφία από ένα opening ενός γνωστού κλαμπ της Αθήνας κι έγραψε: “Όλα καλά… πάμε για κάνα ποτάκι”; Με το συγκεκριμένο post, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέταξε… το καρφί του για τους παίκτες του “τριφυλλιού”, οι οποίοι ξενυχτούν.

Η αντίδραση του Πασκουάλ

Μετά τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν έξω φρενών με τους παίκτες του. Ο Καταλανός τεχνικός τους έκλεισε στα αποδυτήρια και τους τα… είπε ένα χεράκι, με τις φώνες του να ακούγονται μέχρι τους διαδρόμους του γηπέδου. Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε απαράδεκτη εμφάνιση κόντρα στους Καταλανούς, με τον προπονητή του “τριφυλλιού” να είναι δικαιολογημένα εκνευρισμένος με τους παίκτες του.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις