Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πυρ και μανία ο Γκάλης! Η εταιρία που χρησιμοποίησε το όνομα του

Γκάλης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Νίκος Γκάλης εμφανίζεται να έχει περιορίσει τις επαφές του με την ομάδα του Άρη. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι χολωμένος με την οικογένεια Λάσκαρη. Ο λόγος φέρεται να είναι η ίδρυση εταιρίας ρούχων “NG-6” εν αγνοία του “γκάνγκστερ”.

Πιο συγκεκριμένα, η αθλητική εφημερίδα “Arena press” ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως ο Νίκος Γκάλης είχε παραχωρήσει δωρεάν το σήμα “NG6″ ώστε να το χρησιμοποιήσει η ΚΑΕ Άρης στις εμφανίσεις της ανδρικής ομάδας.

Η οικογένεια Λάσκαρη όμως που διοικεί εμφανίζεται να έβγαλε με αυτό το λογότυπο ρούχα στην μπουτίκ, χωρίς να πάρει την συγκατάθεσή του και φυσικά χωρίς να αποδίδει ποσοστό από τα κέρδη.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα ο Γκάλης έμαθε τυχαία ότι έχει στηθεί εταιρία στην Ελβετία, με την ονομασία “Nick Galis Six“, που εκμεταλλεύεται το όνομά του!

Στη… μέση και το τουρνουά Nick Galis Cup

Σύμφωνα όμως με το “gazzetta.gr” τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Γκάλης και Λάσκαρης είχαν συζητήσει πριν από δυο χρόνια για τη δημιουργία εταιρίας ρουχισμού με την επωνυμία “NG6”.

Ο Γκάλης όμως εμφανίζεται να είχε ενδοιασμούς και το σχέδιο δεν προχώρησε. Παρότι όμως δεν υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η εταιρία δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2015 αλλά με την επωνυμία “NGSIX”. Μάλιστα, εδώ και τουλάχιστον ενάμιση χρόνο, προϊόντα διατίθενται στην μπουτίκ της ΚΑΕ.

Η συγκεκριμένη κίνηση του Νίκου Λάσκαρη ενόχλησε τον Νίκο Γκάλη, που όμως ουδέποτε τοποθετήθηκε δημοσίως.

Ο “γκάνγκστερ” ήταν ήδη ενοχλημένος με τον κ. Λάσκαρη, αφού τις δυο τελευταίες χρονιές η ΚΑΕ Άρης δεν διοργάνωσε το Nick Galis Cup .Έτσι, ο Νίκος Γκάλης εμφανίζεται να κρατά αποστάσεις από τους “κίτρινους”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις