Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Σπερς: Νέα επίθεση Πόποβιτς στον Τραμπ – Με 72 εκ. ο Ολντριτζ έδωσε τα χέρια

Σπερς: Νέα επίθεση Πόποβιτς στον Τραμπ – Με 72 εκ. ο Ολντριτζ έδωσε τα χέρια

Ο Λαμάρκους Ολντριτζ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Σαν Αντόνιο, καθώς οι Σπερς συμφώνησαν μαζί του για νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με συνολικές αποδοχές 72 εκατ. δολάρια.

Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη σεζόν (2018/19), ενώ ο τέταρτος χρόνος αποτελεί προσωπική επιλογή του 32χρονου φόργουορντ.

Ο Ολντριτζ αγωνίζεται από το 2015 στην ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς και, λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν, συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιο του. Στην έως τώρα καριέρα του έχει κατά μέσο όρο 19.1 πόντους, 8.3 ριμπάουντ και 1 κόψιμο ανά αγώνα στο ενεργητικό του.

“Ο Trump είναι ένας άψυχος δειλός”

Στο μεταξύ, ο προπονητής της ομάδας Γκρεγκ Πόποβιτς δεν δίστασε να τα βάλει για ακόμη φορά με τον Τραμπ.

Πήρε τηλέφωνο έναν δημοσιογράφο του σάιτ “thenation.com” και είπε ότι θέλει να κάνει μία δήλωση. Αφού Ξέσπασε εναντίον του Τραμπ, λέγοντας τα εξής:

“Έχω εκπλαγεί και είμαι απογοητευμένος από αυτά που είπε αυτός ο Πρόεδρος, καθώς και από την προσέγγισή του για την χώρα, η οποία φαίνεται πως είναι μία διαρκής προσπάθεια διάσπασης. Τα τελευταία σχόλιά του όμως για αυτούς που έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα σε περίοδο πολέμου και τα ψέματά του ότι οι προηγούμενοι Πρόεδροι, όπως ο Ομπάμα και ο Μπους, ποτέ δεν επικοινώνησαν με τις οικογένειές τους απέχουν τόσο πολύ από την αλήθεια, που σχεδόν δεν έχω λόγια.

Αυτός ο άνθρωπος που βρίσκεται στο Oval Office είναι ένας άψυχος δειλός, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να γίνει μεγάλος με το να υπομονεύει τους άλους. Αυτή βέβαια είναι μία συνήθης πρακτική του, αλλά με το να το κάνει χρησιμοποιώντας αυτό το θέμα – και να πει ψέματα για το πώς ανταποκρίθηκαν οι προηγούμενοι Πρόεδροι στους θανάτους στρατιωτών – έπεσε όσο πιο χαμηλά μπορούσε. Έχουμε έναν παθολογικό ψεύτη στον Λευκό Οίκο, ακατάλληλο πνευματικά, συναισθηματικά και ψυγολογικά να κρατήσει αυτή την θέση και αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος και ειδικά αυτοί που βρίσκονται γύρω του όλη τη μέρα. Οι άνθρωποι που δουλεύουν με αυτό τον Πρόεδρο θα έπρεπε να ντρέπονται, επειδή ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πόσο ακατάλληλος είναι και όμως επιλέγουν να μην κάνουν τίποτα για αυτό. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπονται ακόμα περισσότερο”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις