Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Στην ΕΡΤ η τηλεοπτική “στέγη” της Stoiximan.gr Basket League!

ΕΡΤ
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ενέκρινε την πρόταση που είχε στα χέρια του και το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών μπάσκετ για τη σεζόν 2017-18 θα έχει τηλεοπτική “στέγη” στην ΕΡΤ.

Η ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την πρόταση της ΕΡΤ για τις 11 ομάδες της Stoiximan.gr Basket League κι έτσι η κρατική τηλεόραση θα μεταδώσει παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α1, της σεζόν 2017-18.

Τουλάχιστον ένα παιχνίδι κάθε αγωνιστικής θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και εκπομπή που θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τις αναμετρήσεις.

“Ανέβηκε” η ΕΡΤ

Να θυμίσουμε πως εκτός του “πακέτου” της συμφωνίας με την ΕΡΤ βρίσκονται Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, αφού έχουν δώσει τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα στην Cosmote TV.

Η ΕΡΤ ανέβασε την προσφορά της, για υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Να αναφέρουμε επίσης πως το κρατικό κανάλι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με την ΑΕΚ για να πάρει τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας από τους προημιτελικούς και μετά…

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

Το επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ επιστρέφει στο τηλεοπτικό «σπίτι» του.

Μετά τη συμφωνία μεταξύ ΕΡΤ και ΕΣΑΚΕ, η δημόσια ραδιοτηλεόραση εξασφάλισε τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων των 11 ομάδων της STOIXIMAN.GR Basket League (Άρης, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, Κολοσσός H Hotels, Κόροιβος, Κύμη, Λαύριο, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Προμηθέας, Ρέθυμνο Cretan Kings και Τρίκαλα Bc Aries) για την αγωνιστική περίοδο 2017- 2018.

Ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΡΤ συμφώνησαν να έχουν συνεχή συνεργασία στις νέες προοπτικές που προσφέρονται για την προβολή του επαγγελματικού πρωταθλήματος και του μπάσκετ γενικότερα, καθώς και στο παρελθόν η δημόσια ραδιοτηλεόραση είχε συμβάλει καθοριστικά στην εξάπλωση του αθλήματος σε πανελλαδικό επίπεδο. Με τη νέα συμφωνία μεταξύ ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ, η STOIXIMAN.GR Basket League θα μπαίνει ξανά σε κάθε ελληνικό σπίτι μέσω της δημόσιας τηλεόρασης”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις