Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Συγκλονίζουν οι Μιλγουόκι Μπακς για τον Τσαρλς Αντετοκούνμπο: Θα στηρίξουμε τον Γιάννη και την οικογένειά του

Τσαρλς Αντετοκούνμπο Μιλγουόκι Μπακς

Ο ξαφνικός θάνατος του Τσαρλς Αντετοκούνμπο από ανακοπή καρδιάς σόκαρε τους πάντες. Ανάμεσά τους και οι Μιλγουόκι Μπακς, η ομάδα του γιου του, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο πέθανε από ανακοπή καρδιάς το απόγευμα της Παρασκευής (ξημερώματα Σαββάτου για την Ελλάδα). Ο ξαφνικός θάνατός του σόκαρε και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του.

Ήταν τα τελευταία χρόνια στο Μιλγουόκι, μαζί με τον Γιάννη που πλέον είναι ο σταρ των Μπακς. Η ομάδα, αυτές τις δύσκολες ώρες, βρίσκεται στο πλευρό του νεαρού άσου και την οικογένειά τους.

Μιλγουόκι Μπακς: Είμαστε εδώ

Η ομάδα, από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας Αντετοκούνμπο. Ο γενικός διευθυντής των Μπακς, John Horst, τόνισε πως οι πάντες «είναι εδώ για να στηρίξουν τον Γιάννη και την οικογένειά του».

Ήταν, τόνισε, «ήταν μεγάλο κομμάτι των Bucks και θα μας λείψει πολύ».

Όλη η δήλωση του John Horst

«Η οικογένεια των Milwaukee Bucks είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του Γιάννη, Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Όλη η ομάδα, οι συμπαίκτες και οι προπονητές είναι εδώ για να στηρίξουν τον Γιάννη και την οικογένειά του στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Ο Τσαρλς ήταν μεγάλο κομμάτι των Bucks και θα μας λείψει πολύ. Εκ μέρους της ιδιοκτησίας, εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια και προσευχόμαστε για τον Γιάννη και την οικογένειά του».

Τα σχόλια των Ελλήνων

Κάτω από την ανάρτηση των Μιλγουόκι Μπακς στο Facebook, πολλά είναι τα μηνύματα Ελλήνων, που εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο του πατέρα Αντετοκούνμπο.

«Όχι ρε γμτ δεν πρόλαβες να δεις τον γιο σου να γίνεται MVP!!! θα παίζει και για σένα να ξέρεις… Rip», γράφει κάποιος.

«Συλλυπητήρια και καλό παράδεισο… μεγάλωσε τα παιδιά του με τον καλύτερο τρόπο και αυτό φαίνεται από το ήθος τους μέσα σε τόσες αντιξοότητες ένας άξιος πατέρας… να ζήσετε να τον θυμόσαστε» γράφει μια γυναίκα.

«Ο Τσαρλς ήταν ένας πολεμιστής, εργάστηκε σκληρά για την οικογένειά του. Ένα παράδειγμα καλού πατέρα» γράφει ένας άλλος.

«Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια Αντετοκούνμπο. Ο Τσαρλς μεγάλωσε την οικογένειά του μέσα στη φτώχεια, στους δρόμους της Αθήνας. Τώρα, είναι η ώρα να κάνουν περήφανο τον πατέρα τους. Τους εύχομαι το καλύτερο», γράφει κάποιος άλλος.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις