Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός: Δοκιμασία στο Κάουνας

Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την έκτη σερί του νίκη στην Euroleague θα προσπαθήσει να κάνει ο παναθηναϊκός, που φιλοξενείται από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας (20:00, NewsIt.gr, Novasports1HD)

Η 11η αγωνιστική της Euroleague βρίσκει τον Παναθηναϊκό να “κάθεται” στη 2η θέση (7-3, όπως και η Φενέρμπαχτσε) -μετά από έναν εκπληκτικό Νοέμβριο- και να θέλει να κάνει έξι τις σερί νίκες του, αντιμετωπίζοντας στο Κάουνας την Ζαλγκίρις.

Ο τεχνικός των “πρασίνων”, Τσάβι Πασκουάλ θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος ταξίδεψε στο Κάουνας, παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Άξιο αναφοράς, πως ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα βρεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος με την πρώην του ομάδα.

https://twitter.com/paobcgr/status/938712918341967872

Το “τριφύλλι” έχει καλή παράδοση με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που μετρά μέχρι στιγμής ρεκόρ 5-5 στην Euroleague.

Σε σύνολο 22 αναμετρήσεων με τη Ζαλγκίρις, ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει 19 φορές, ενώ επί λιθουανικού εδάφους μετράει εννέα νίκες σε δώδεκα ματς.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Νταβίντ Ρομάνο (Ισραήλ).

Το πρόγραμμα της ενδέκατης αγωνιστικής

Πέμπτη 7/12

Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 20:00 Novasports 1HD

Μπάμπεργκ (Γερμανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Βαλένθια (Ισπανία)

Μπασκόνια (Ισπανία)-Μάλαγα (Ισπανία)

Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Κίμκι (Ρωσία)

Παρασκευή 8/12

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 21:00 Novasports 2HD

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις