Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Calciopoli Νο 2

Calciopoli Νο 2

Με την Ίντερ να βρίσκεται στο επίκεντρο των αποκαλύψεων συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία για το σκάνδαλο Calciopoli.

Η επικεφαλής δικαστής δέχτηκε νέα στοιχεία από την ομάδα υπεράσπισης του Λουτσιάνο Μότζι τα οποία αφορούν 75 τηλεφωνικές κλήσεις. Στο δικαστήριο ακούστηκαν μια σειρά από συνομιλίες του πρώην προέδρου της Ίντερ, Τζιακίτο Φακέτι με αρχιδιαιτητές.

 
Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι πρώην γενικός διευθυντής της Γιουβέντους άρχισε να πείθει το δικαστήριο ότι όλοι μιλούσαν με όλους και όχι μόνο αυτός για λογαριασμό της “μεγάλης κυρίας”. Κατά την ακροαματική διαδικασία, μάλιστα, ο δικηγόρος Πριορέσκι, για λογαριασμό του Μότζι, είπε προς τον πρόεδρο, τον εισαγγελέα και όσους ήταν στην αίθουσα: “Πριν λίγες μέρες, σε μια προσπάθεια του να κάνει για ακόμη μία φορά τον καλό, ο Μοράτι είπε ότι είναι διαθέσιμος να έρθει εδώ σήμερα και να καταθέσει για να βοηθήσει τις αρχές. Οπως βλέπουμε, μετά τις συνομιλίες που βγήκαν και τις τελευταίες μέρες, το απέφυγε. Προς το παρόν, όμως, γιατί σύντομα θα κληθεί εδώ να καταθέσει. Και τότε θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η υπόθεση”.
 
Ο Μότζι αποθεώθηκε από οπαδούς της Γιουβέντους, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο της Νάπολης. Η δίκη θα συνεχιστεί την Τρίτη 20 Απριλίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε