Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Can… do it – Αναγκαστικές οι “αλχημείες”, απαραίτητη η νίκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έχοντας πολλές απουσίες και τεράστια προβλήματα, ο Παναθηναίκός φιλοξενείται στο Καντού (21:00), σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα για την πρόκριση του στο TOP-16.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague, το “τριφύλλι” θέλει το “διπλό” για να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην υπόθεση “πρόκριση” στο Top 16.

Το έργο όμως δεν θα είναι και ιδιαίτερα εύκολο δεδομένων των προβλημάτων τραυματισμών στην ομάδα. Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν πρόβλημα στους ψηλούς.

Σχορτσανίτης, Σκορδίλης και Πάνκο αποκλείστηκαν από την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής που προέρχεται από διάστρεμμα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης λοιπόν καλείται να βρει λύσεις… Γι’ αυτό, επιστρατεύτηκε ο νεαρός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μαζί με τον “τελειωμένο” Χίλτον Άρμστρονγκ προκειμένου να “κλείσει” δωδεκάδα.

Οι “πονοκέφαλοι” για τον Πεδουλάκη πάντως δεν σταματούν εκεί, αφού αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο Κροάτης γκαρντ υπέστη θλάση στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Ρεάλ Μαδρίτης και το αν θα αγωνιστεί ή όχι θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Highlights από την Ευρωλίγκα

Την…παρέσυρε το ερυθρόλευκο “τρένο” – Άγγιξε το +26 ο Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε