Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Champions League: “Επέκταση” στην Ισπανία! Τέσσερις οι ομάδες της ACB

Champions League: “Επέκταση” στην Ισπανία! Τέσσερις οι ομάδες της ACB

Το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ της Ευρώπης, αυτό της Ισπανίας, θα έχει ακόμη τρεις ομάδες στην Basketball Champions League, συγκριτικά με μία που το εκπροσωπούσε πέρυσι στη διοργάνωση.

Από την ACB, εκτός από την κάτοχο του τίτλου Τενερίφη, θα λάβουν μέρος στη λίγκα η Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη και η Εστουντιάντες με την Μπανταλόνα, δυο ιστορικές ομάδες που σηματοδοτούν την επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη συμμετοχή τους στη Basketball Champions League.

O γενικός διευθυντής της διοργάνωσης, Πάτρικ Κομνινός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός:«Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τέσσερις ομάδες από το πιο ισχυρό πρωτάθλημα της Ευρώπης και είμαι πεπεισμένος ότι θα φέρουν κάτι ξεχωριστό στη διοργάνωση της προσεχούς σεζόν.

Η συμμετοχή τους υπογραμμίζει την επιτυχημένη παρουσία της Τενερίφης -πρωταθλήτρια της διοργάνωσης πέρυσι- και είμαστε ευχαριστημένοι που κι άλλες ομάδες από την Ισπανία πείσθηκαν για την πραγματική πανευρωπαϊκή οντότητα της Basketball Champions League και το γεγονός ότι δουλεύει με στόχο να προσφέρει στις ομάδες μια σπουδαία διεθνή διοργάνωση.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ιστορικές ομάδες επέλεξαν την Basketball Champions League για την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε