Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Champions League: “Τριάρα” για Ρεάλ με… ελπίδα για Νάπολι [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Βρέθηκε να χάνει μέσα στην έδρα της, αλλά το τελικό 3-1 της Ρεάλ επί της Νάπολι στο “Μπερναμπέου” κάνει τους Μαδριλένους φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions league. Οι “παρτενοπέι” πέτυχαν τον στόχο του εκτός έδρας γκολ και θα “παλέψουν” για τον επαναληπτικό που θα γίνει στο.. σπίτι τους..

Νίκη με ανατροπή! Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Νάπολι μέσα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, αλλά έβγαλε.. αντίδραση, επικρατώντας με 3-1 και παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League, ενόψει της ρεβάνς στο «Σαν Πάολο», στις 7 Μαρτίου. Το γκολ των “παρτενοπέι” όμως τους αφήνει ανοιχτό το παράθυρο… της πρόκρισης.

Η Ρεάλ μπήκε.. ορμητική στο ματς, αλλά στο 8′ η Νάπολι “πάγωσε” το “Μπερναμπέου” με γκολάρα. Η κάθετη του Χάμσικ βρήκε τον Ινσίνιε, ο Ιταλός είδε εκτός θέσης τον Κέιλορ Νάβας, τον οποίο και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Οι Μαδριλένοι όμως δεν πτοήθηκαν κι έφτασαν σχετικά γρήγορα στην ισοφάριση. Στο 18′ ο Καρβαχάλ έκανε τη σέντρα από δεξιά -και το εξωτερικό- και ο Μπενζεμά με κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής αυτή τη φορά δεν αστόχησε για το 1-1.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να χάνουν τεράστια ευκαιρία για το 2-1. Ο Ρονάλντο έβγαλε τον Μπενζεμά τετ α τετ με τον Ρέινα, ο οποίος έκλεισε τον Γάλλο με αποτέλεσμα αυτός να στείλει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού των φιλοξενούμενων.

Τα πρώτα λεπτά της επανάληψης έφεραν μόνο χαμόγελα στους ανθρώπους της Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 49′. Μετά από φοβερή ατομική ενέργεια του Ρονάλντο, η μπάλα έφτασε στον Κρόος, που με πλασέ στην κίνηση λίγο μέσα στην περιοχή στέλνει την μπάλα έκανε το 2-1.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κασεμίρο κατάφερε να πιάσει ένα μονοκόμματο “τούβλο” εκτός περιοχής και να νικήσει τον Ρέινα για το 3-1.

Το παιχνίδι κύλησε σε πολύ καλό ρυθμό μέχρι το τέλος του, με τις δυο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους, αλλά να μην φτάνουν σε άλλο τέρμα.

Οι ενδεκάδες:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος (71΄ Πέπε), Βαράν, Ρονάλντο, Κρόος, Μπενζεμά (82΄ Μοράτα), Χάμες Ροντρίγκες (76΄ Βάσκεθ), Μαρτσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς.

ΝΑΠΟΛΙ (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Καγεχόν, Μέρτενς, Χάμσικ (84΄ Μίλικ), Ζιελίνσκι (75΄ Άλαν), Ινσίνιε, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Αλμπιόλ, Ντιαβαρά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε