Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Δαλούκας: Αύριο μπορεί να μου κάψουν το σπίτι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρώην διεθνής ρέφερι φανερά επηρεασμένος από την πρόσφατη επίθεση που δέχτηκε το αυτοκίνητο του, δεν έκρυψε το φόβο του για τη ζωή του, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Μιλώντας στην Εξέδρα λίγες ημέρες μετά τον πυρπολισμό του αυτοκινήτου του, ο Γιώργος Δαλούκας αναφέρθηκε στο συμβάν αλλά και τα όσα φοβάται πως μπορούν να συμβούν.

“Δυστυχώς οι απειλές που δεχόμουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα μετουσιώθηκαν πια σε συγκεκριμένη επίθεση προς το πρόσωπό μου. Σήμερα μου έκαψαν το αυτοκίνητο, αύριο μπορεί να μου κάψουν το σπίτι. Δεν γίνεται να συνεχίζεται άλλο αυτή η κατάσταση.

Είμαι το θύμα σε αυτή την ιστορία και θα πρέπει να τελειώσει αυτή η κατάσταση άμεσα. Είναι λογικό όσο και να πάρεις τα μέτρα σου. Κάποια στιγμή αυτή η υπόθεση ξεπερνά τα όρια που θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος. Ναι, μετακόμισα δίπλα από το αστυνομικό τμήμα. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο, περιμένω με ενδιαφέρον να δω κι εγώ τι θα αποφανθεί η έρευνα της Πυροσβεστική. Είστε πολύ καλοί ρεπόρτερ, ψάξτε να βρείτε ποιοι κρύβονται πίσω από την πυρπόληση κι αν υπάρχουν παρόμοια φαινόμενα στο παρελθόν. Μπορείτε από εκεί να καταλάβετε κάποια πράγματα… Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο.

Για να σταματήσει όλη αυτή η ιστορία πρέπει να επιστρέψω στη διαιτησία και να τελειώσουν όλα αυτά. Θέλω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο. Αν συμβεί αυτό, τότε θα βουλώσουν όλα τα στόματα. Είμαι πεπεισμένος ότι τότε θα σταματήσουν όλοι αυτοί που σήμερα βρίσκουν την ευκαιρία και κάνουν όλα αυτά να με ενοχλούν. Οσο είμαι μακριά από τον χώρο το εκμεταλλεύονται ορισμένοι και λειτουργούν όπως λειτουργούν.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε