Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Δαβίδ εναντίον Γολιάθ” στο “Κλ.Βικελίδης”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Άρης υποδέχεται απόψε την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. “Είμαστε αισιόδοξοι”, δήλωσε ο Κούπερ. “Δεν θα υποτιμήσουμε τον Άρη”, επεσήμενε ο Κίκε Φλόρες.

Δύσκολο έργο θα έχουν απόψε, στις 20:00, οι “κίτρινοι” της Θεσσαλονίκης απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου, που έρχεται “πάνοπλη”, με τα σπουδαία ονόματα της.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ζητά συγκέντρωση, μέγάλη προσπάθεια και τέλεια απόδοσγ, προκειμένου να έχει ελπίδες για κάτι καλό στο ματς, όπως κι αν μεταφράζεται αυτό, καθώς είναι γνωστό ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τροπαίου.

Ο τεχνικός των “κιτρίνων” της Θεσσαλονίκης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Μενδρινό και να διατηρήσει το 4-4-2. Η εναλλακτική θα είναι να πάει σε 4-1-4-1, με τον Κόκε στα αριστερά και τον Μενδρινό στον άξονα.

Πιθανή εντεκάδα Άρη: Σηφάκης, Μισέλ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Βαγγέλη, Μενδρινός, Πρίττας, Φατί, Χαβίτο, Κόκε, Ρουίζ.

Ο προπονητής των μαδριλένων, Κίκε Φλόρες, κρατά χαμηλούς τους τόνους. Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου δεν θέλησε να χρίσει την ομάδα του φαβορί για τίποτα και χαρακτήρισε τον Άρη “υπολογίσιμο” αντίπαλο, εξυμνόντας ταυτόχρονα τον Κούπερ. “Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας. Γνωρίζουμε ότι είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, με πολλούς ένθερμους οπαδούς. Ο Έκτορ Κούπερ πάντοτε δουλεύει σκληρά στις ομάδες του και δεν σας κρύβω ότι πριν ξεκινήσω την προπονητική ήταν σημείο αναφοράς για μένα”, είπε ο Κίκε Φλόρες.

Η Ατλέτικο αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-4-2, καθώς ο Φλόρες δεν σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα λόγω της απουσίας του Αγκουέρο.

Πιθανή εντεκάδα Ατλέτικο Μαδρίτης: Ντε Χέα, Περέα, Φιλίπε Λουίς, Γκοντίν, Ντομίνγκεθ, Ρέγιες, Καμάτσο, Σουάρες, Σιμάο, Φορλάν, Κόστα,

Την αποστολή των Ισπανών συμπληρώνουν οι:
Βαλέρα, Ασουνσάο, Ζοέλ, Ραούλ Γκαρσία, Αντόνιο Λόπεθ, Φραν Μερίδα και Τιάγκο. Στην Ισπανία έμειναν οi τραυματίες Αγκουέρο και Ουιφαλούσι.

Η Σάρα Καρμπονέρο στο “Κλ.Βικελίδης”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε