Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Δέκα μήνες αποκλεισμός στον Κόντε λόγω στημένων!

Δέκα μήνες αποκλεισμός στον Κόντε λόγω στημένων!

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής ομοσπονδίας με δέκα μήνες αποκλεισμό από το χώρο του ποδοσφαίρου για την εμπλοκή του στα στημένα. Αθώοι Μπονούτσι και Πέπε.

Η πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής ομοσπονδίας δέχθηκε ότι ο νυν προπονητής της Γιουβέντους είχε λάβει γνώση για τον προκαθορισμό αποτελεσμάτων σε δύο αγώνες της Σιένα, στον πάγκο της οποίας καθόταν τη σεζόν 2010-11, και του επέβαλε ποινή αποκλεισμού 10 μηνών από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Φυσικά ο 43χρονος τεχνικός θα προσφύγει, ακόμη και σε πολιτικά δικαστήρια, για να ανατρέψει την εν λόγω απόφαση και να “καθαρίσει” το όνομά του, υποστηρίζοντας ότι είχε άγνοια των όσων συνέβαιναν τότε στην ομάδα της Τοσκάνης.

Σε αντίθεση με τον Κόντε οι κατηγορίες για τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Σιμόνε Πέπε καταρρίφθηκαν. Οι δύο ποδοσφαιριστές κρίθηκαν αθώοι, καθώς τα στοιχεία δεν επαρκούσαν για να τιμωρηθούν.

Εξοντωτική από την άλλη ήταν η ποινή για τη Λέτσε, η οποία μαζί με την Γκροσέτο αποβλήθηκαν από τη Serie B ΚΑΙ υποβιβάστηκαν στην τέταρτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα από τους “σαλεντίνι” θα αφαιρεθούν έξι βαθμοί από το νέο πρωτάθλημα (στην Γκροσέτο τρεις), ενώ στους πρώην προέδρους τους επιβλήθηκε ποινή πέντε ετών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε