Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό για Μιραλάς – “Κόκκινος” μέχρι το κόκκαλο ο Βέλγος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διεθνής επιθετικός είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη διαστρέβλωση των δηλώσεων του και τονίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το συμβόλαιο του ενώ υποσχέθηκε ότι θα βάψει κόκκινο το αυτοκίνητο του…

Η συνέντευξη που έδωσε ο Μιραλάς μαζί με τον Πάρντο σε περιοδικό του Βελγίου, σκόρπισε ανησυχία στους φίλους του Ολυμπιακού αφού ο διεθνής επιθετικός εμφανιζόταν να λέει ότι “δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για το συμβόλαιο”.

Μιραλάς: Δεν έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο μου – Πάρντο: Η Σούπερ Λγικ είναι σαν μία ντομάτα!

Ο Μιραλάς όταν ενημερώθηκε για τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρθηκαν οι δηλώσει τους, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του αφού όπως ισχυρίζεται αυτό το οποίο είπε είναι: “Τη στιγμή που έγινε η ερώτηση για το Champions League του χρόνου, είπα πως ούτε το δικό μου θέμα έχει ξεκαθαρίσει, αφού απομένουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες. Δεν είπα ότι δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης με τη διοίκηση. Πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό από τη στιγμή που τα έχουμε πει κι εγώ και ο ατζέντης μου με τη διοίκηση αρκετές φορές και σε ότι θέλω είναι πάντα δίπλα μου;”

Οι ερυθρόλευκοι ακόμη και πριν έρθει η διάψευση του Μιραλάς, δεν ανησύχησαν αφού γνωρίζουν ότι είναι στο χέρι τους να κρατήσουν τον παίκτη. Έχουν δώσει ήδη τα 2,5 εκ. ευρώ της ρήτρας στην Σεντ Ετιέν και το μόνο που μένει είναι η ενεργοποίηση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή.

Αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να ανεβάσουν την ρήτρα αποδέσμευσης του στα 10 εκ. ευρώ, αντί των 4,2 που είναι αυτή τη στιγμή, Ο μάνατζερ του Μιραλάς ζήτησε τρελλά λεφτά για να ανέβει η ρήτρα και γι’ αυτό δεν έχει κλείσει οριστικά το θέμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε