Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν έδειξε οίκτο η Μπαρτσελόνα – Το κοντέρ… έγραψε εννιά! (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS
Σε εφιάλτη εξελίχθηκε ο επαναληπτικός αγώνας της Οσπιταλέτ (ομάδα της τρίτης κατηγορίας) με την Μπαρτσελόνα, για τους “32” του Κυπέλλου Ισπανίας, αφού οι Καταλανοί την διέλυσαν με 9-0 μέσα στο “Καμπ Νου”.

 Με τον πλέον εμφατικό τρόπο οι Καταλανοί πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας, συντρίβοντας την Οσπιτάλε με 9-0! (1-0 ο πρώτος αγώνας)

 
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα χρησιμοποίησε αρκετά πιτσιρίκια από τις ακαδημίες του συλλόγου, αλλά και τους Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Πικέ, Πουγιόλ Φάμπρεγκας.
 
Από δύο γκολ σημείωσαν οι Τιάγκο Αλκαντάρα, Τέλο και Ισάκ Κουένκα. Τα άλλα τρία σημειώθηκαν από Τσάβι, Ινιέστα και Πέδρο.



 Οι… μικροί πίεσαν για διψήφιο αριθμό τερμάτων, αλλά έμειναν μακριά από τον στόχο τους για ένα μόλις γκολ.
 
Το κακό για τον Γκουαρντιόλα είναι πως ο Ινιέστα αντικαταστήθηκε λόγω τραυματισμού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.
 
 
Μπαρτσελόνα: Πίντο, Πουγιόλ, Πικέ, Τσάβι (39′ Τέλο), Ινιέστα (31′ Ρομπέρτο), Φάμπρεγκας, Μπούσκετς (57′ Ντος Σάντος), Τιάγκο Αλκαντάρα, Φοντάς, Κουένκα, Πέδρο.
 
Οσπιταλέτ: Κραβιότο, Μούσα (64′ Νταβίντ Γκαρσία), Βιάλε, Καστάνο, Χαμούτς, Σάντσεζ, Πίτου (65′ Μάνελ), Αντάι, Ρούμπεν Γκαρσία, Πρατς (46′ Πεντράζα), Κορομίνας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε