Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Δεν έφτανε μόνο ο Επστάιν – Πήρε τον βαθμό η Καβάλα

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο Γερμανός μέσος σκόραρε για 4η φορά τη φετινή σεζόν, έδωσε προβάδισμα στην Κέρκυρα, αλλά η Καβάλα απάντησε με τον Ονουάτσι και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Κέρκυρα διατήρησε το εντός έδρας αήττητο, έστω κι αν έχει δώσει του αγώνες της στην Πάτρα, αλλά σίγουρα δεν έμεινε ικανοποιημένη με το τελικό 1-1.

Στο πρώτο μέροις οι Κερκυραίοι ήταν καλύτεροι και δικαίως πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Ντένις Επστάιν στο 20′. Από εκεί και μετά περισσότερο θέλησε η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να διατηρήσει το υπέρ της σκορ παρά να το διευρύνει.

Αυτό το πλήρωσε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Ονουάτσι ισοφάρισε στο 62′. Η Καβάλα που έπαιξε πολύ πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη αν ο Νταρβίλ ήταν πιο προσεκτικός στη φάση του 81ου λεπτού.

Οι δύο ομάδες έφτασαν τους 9 βαθμούς και ανέβηκαν προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (59′ Ιωάννου), Φλαβίνιο (79′ Μακρυδημήτρης), Τσίγκας (71′ Γιάντσης), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής.

Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Βουτσίσεβιτς (60′ Νταρσβίλ), Πετκάκης, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Ντιέ, Ονουάτσι, Θεοδωρέλλης, Άμπντουν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε