Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δεν έμπαινε με τίποτα… – “Χ”αμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Το χαμένο πέναλτι του Λίνο, οι πολλές ευκαιρίες που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, το δοκάρι στο φινάλε και ένας Κουντιτσίνι που κατέβασε τα… ρολά στέρησαν από τον ΠΑΟΚ την δυνατότητα να αρχίσει νικηφόρα τις ευρωπαίκές του υποχρεώσεις κόντρα στην Τότεναμ (0-0).

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σαφώς καλύτερος των “πετεινών”, οι οποίοι παρατάχθηκαν χωρίς τα μεγάλα τους αστέρια, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την εντός έδρας νίκη, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες
 
Καλός ρυθμός και από τις δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, αφού δεν θέλησαν να κλειστούν στην άμυνα τους και επέλεξαν να παίξουν ανοιχτά. Η Τότεναμ ήταν αυτή που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ στο 12′, με τον Κοντρέρας να διώχνει πάνω στη γραμμή το σουτ του Φαλκέ.
 
Η φάση πάντως που… αρχικά ξεσήκωσε το γήπεδο της Τούμπας και στην συνέχεια το έκανε να σωπάσει έγινε στο 32′. Οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν πέναλτι, ο Λίνο το εκτέλεσε -αρχικά- εύστοχα και έφυγε να πανηγυρίσει. Ο διαιτητής όμως διέταξε την επανεκτέλεση του πέναλτι, αφού ο Κοντρέρας μπήκε νωρίτερα στην μεγάλη περιοχή της Τότεναμ. Ο Λίνο ανέλαβε πάλι να εκτελέσει το πέναλτι, αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ, κάνοντας τους φιλάθλους στις εξέδρες να σωπάσουν!
 
Ο ΠΑΟΚ μπήκε “φουριόζος” στο δεύτερο ημίχρονο, επιτιθέμενος κυρίως από την μεριά του Σαλπιγγίδη που ήταν ο πιο δραστήριος από τους παίκτες του Μπόλονι. Απ’ την άλλη οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους, όσες φορές ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν ήταν προσεκτικός.
 
Παρόλο που οι Θεσσαλονικείς είχαν την κατοχή της μπάλας, δεν μπόρεσαν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, αφού ο Κουντιτσίνι -όσες φορές χρειάστηκε- κράτησε ανέπαφη την εστία του, με πιο σημαντικές στιγμές την διπλή ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο 83′ και το σουτ του Βιεϊρίνια στο 90′. Το δοκάρι του ίβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα απλά επιβεβαίωσε την… γκίνια που είχε η Ελληνική ομάδα κόντρα στους Άγγλους.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Αρίας, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδης.

Τότεναμ (Χάρι Ρέντναπ): Κουντιτσίνι, Μπασόνγκ, Τσόρλουκα, Γουόκερ, Λίβερμορ, Τάουσεντ, Κάρολ. Παβλιουτσένκο, Ντος Σάντος, Φαλκέ, Κιν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε