Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία της Β’ Εθνικής!

Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των οπαδών του ΟΦΗ είχαν τελικά αποτέλεσμα
Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των οπαδών του ΟΦΗ είχαν τελικά αποτέλεσμα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι προσπάθειες του ΟΦΗ για να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της Β’ Εθνικής έπιασαν τόπο. Σκληρή ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η Κρητική ΠΑΕ είχε προχωρήσει σε καταγγελίες για τη διαιτησία του τελευταίου αγώνα των πλέι οφ κόντρα στον Πανσερραϊκό. Έφτασε και μέχρι τη FIFA αναφέροντας τις υποθέσεις των “στημένων” αγώνων αλλά και το θέαμε τις αδειοδοτήσεις.

Τελικά όλα αυτά είχαν αποτέλεσμα και στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής δεν έγινε η επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση εξαπολύοντας επίθεση στον ΟΦΗ και στον Τζώρτζογλου:

“Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε τις διαμαρτυρίες της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρονται και στον Ολυμπιακό Βόλου. Είμαστε υποχρεωμένοι λοιπόν να απαντήσουμε:

Κατ’ αρχήν, ελπίζουμε και ευχόμαστε να πάρει ο ΟΦΗ την άδεια συμμετοχής. Δεύτερον, συμφωνούμε να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι των ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League και ας απαγορεύεται ρητά από τον υπάρχοντα νόμο.

Σχετικά δε με τις αναφορές στον Ολυμπιακό Βόλου θα πούμε μόνο το γνωστό: «Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια». Η ομάδα μας κέρδισε επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή στη Β’ Εθνική, την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, το σεβασμό όλης της Ελλάδας και την εκτίμηση φίλων και εχθρών για το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που έπαιξε.

Λυπούμαστε πολύ για το ολίσθημα του ΟΦΗ που επιτρέπει σε παράγοντες όπως ο Τζώρτζογλου να πουλάνε λαϊκισμούς για να καλύψουν τη διοικητική τους ανυπαρξία. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Εργοτέλης ψήφισε υπέρ της πρότασης του Λεβαδειακού, στο πρόσφατο συμβούλιο της Super League (και απορούμε γιατί διαμαρτύρονται).

Κύριοι, οι εποχές των κουμπάρων έχουν περάσει πλέον ανεπιστρεπτί. Λείπουν βέβαια από την ποδοσφαιρική Ελλάδα οι αγώνες του Εργοτέλη, που έληγαν στο 105’ και όχι στο 90’.

Δεν θα αναφερθούμε σε επιτεύγματα του «μαύρου» παρελθόντος γιατί απλά σεβόμαστε την ιστορία των ομάδων αλλά είναι πραγματικά μεγάλη ντροπή παράγοντες όπως ο Τζώρτζογλου να παρασύρουν, για φθηνούς λαϊκισμούς και ιδιοτελείς σκοπούς, έντιμους πολιτικούς όπως o κ. Κουράκης.

Κύριοι του ΟΦΗ, όλα αυτά που κάνετε προσβάλλουν και μειώνουν την ομάδα που εκπροσωπείτε γιατί αποτελούν φθηνές δικαιολογίες και δεν «περνάνε» σε ένα δημοκρατικό κράτος όπως είναι η Ελλάδα. Αυτά που ζητάτε και προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο-μαύρο, μόνο σε δικτατορικά πολιτεύματα θα είχαν ενδεχομένως κάποια τύχη.

Κύριοι, σταματήστε να παρασύρεστε από παράγοντες όπως ο Τζώρτζογλου και με τις ενέργειές σας να προσβάλλετε έναν υπερήφανο λαό, όπως είναι οι Κρητικοί. Δεχτείτε αντρίκια ότι κάνατε λάθος επιλογές που δεν επέτρεψαν στον ΟΦΗ την άνοδο στη Superleague.

Mάθετε από τα λάθη σας, συσπειρωθείτε, αγωνιστείτε έντιμα όπως κάνουν πάντα οι Κρητικοί και ανεβάστε την επόμενη χρονιά επάξια τον ΟΦΗ στη Superleague, στη θέση που του αξίζει να βρίσκεται.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε