Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν έχει λεφτά η ΑΕΚ, αλλά έχει…συνοδούς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πυρ και μανία ήταν τη Δευτέρα ο αντιπρόεδρος της Ένωσης με τις σπατάλες που παρατηρήθηκαν στο ταξίδι της Ένωσης στη Ξάνθη. Διαψεύδει το γεγονός η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ” ο Ανδρέας Δημητρέλος ωρυόταν για τα όσα παρατηρήθηκαν στο ταξίδι στην Ακριτική πόλη, αφού το πρακτορείο που ανέλαβε να “στείλει” την ομάδα προσκόμισε λογαριασμό για 34 συνοδούς (!) της αποστολής.

Η εφημερίδα συνεχίζει, τονίζοντας πως ο αντιπρόεδρος της Ένωσης “εξερράγη”, αφού οι περισσότεροι που βρίσκονταν σε αυτή τη λίστα του ήταν παντελώς άγνωστοι. Όπως ενημερώθηκε επρόκειτο για φίλους του Θωμά Μαύρου, του Βασίλη Τσιάρτα και του Χρήστου Κωστή, κάτι που προκάλεσε την δικαιολογημένη απορία του Δημητρέλου (γνωρίζει όσο λίγοι τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ).

Ανάλογο κείμενο υπάρχει και στην εφημερίδα SportDay”, εκεί όπου η στήλη “Ο τρελός του χωριού” ασχολήθηκε με τον… επίτιμο πρόεδρο της “ομάδας Μαύρου” (ΦΩΤΟ), ο οποίος βρέθηκε στη Ξάνθη, με την ΠΑΕ να πληρώνει τα μεταφορικά του!

ΦΩΤΟ Newsports

Πάντως, από την ΠΑΕ ΑΕΚ διαψεύδεται το ζήτημα που προέκυψε. Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκαθάρισαν ότι η ομάδα δεν επιβαρύνθηκε με τα έξοδα κανενός άλλου πλην των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού τιμ και των Μαύρου, Τσιάρτα και Κωστή, καθώς και ότι 34 άτομα ήταν το σύνολο των μελών της αποστολής και όχι των… συνοδών της.

Όπως αναφέρεται μάλιστα από στελέχη της ομάδας, ο μόνος που έκλεισε τα εισιτήριά του για την Ξάνθη μέσω της ΠΑΕ ήταν ο… “γραμματέας” του Θωμά Μαύρου, Μιχάλης Μπούρας, ωστόσο και εκείνος κάλυψε από την τσέπη του τα έξοδα του ταξιδιού του και δεν επιβάρυνε με αυτά την ομάδα.

Ετοιμάζει προσφυγή σε βάρος της ΑΕΚ ο Καφές

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε