Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα ο Κωνσταντόπουλος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διεθνής πορτιέρο φέρεται να ενδιαφέρει Ολυμπιακό και ΑΕΚ αλλά όπως ο ίδιος τόνισε ακόμη δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μίλησε στον NovaΣπορ FM…

Για την επόμενη μέρα της καριέρας του: «Προσωπικά δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα και δεν είναι σωστό αφού έχω συμβόλαιο και με την Κέρκυρα. Είναι καλό για κάθε ποδοσφαιριστή να κεντρίζει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Ήμουν με την Εθνική και ήθελα να επικεντρωθώ στη δουλειά που είχαμε εκεί και από χτες που γύρισα θέλω να ξεκουραστώ και να δω το μέλλον μου. Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και την ομάδα μου και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την ομάδα που προτιμά: «Δεν μπορεί κανένας να σου πει έλα και πάρε τη φανέλα σπίτι σου. Πρέπει να το κερδίσεις αυτό, ειδικά στις μεγάλες ομάδες. Θέλω να είμαι σε ομάδα που θα έχω πιθανότητες να διεκδικήσω τη θέση, αλλά και να υπάρχει ανταγωνισμός».

Για το φιλικό στη Νέα Υόρκη με τον Ισημερινό: «Ήταν τρομερή εμπειρία, Κάτι το διαφορετικό. Άλλος κόσμος. Και οι Έλληνες εκεί έχουν πάρει αυτήν την κουλτούρα. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και το παιχνίδι σαν γιορτή. Υπήρχε ενθουσιασμός στον κόσμο κάθε φορά που είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, γινόταν χαμός».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε