Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Δεν έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό ο Παπασταθόπουλος”

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI.

Ο μάνατζερ του αμυντικού της Μίλαν ξεκαθάρισε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν προσεγγίσει ακόμη τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο τον οποίο κοστολογεί 8-12 εκ. ευρώ!

“Ερυθρόλευκη” απόλαυση διαρκείας

Οδεύει προς Χετάφε ο Ραούλ Μπράβο

Μιλώντας στον NovaΣπορ FM, o Νίκος Κλιτσίδης, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον Λιόν, Ρόμα και Βέρντερ ενώ τόνισε ότι δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή με τον Ολυμπιακό.

Ο εκπρόσωπος του Παπασταθόπουλου μίλησε…

Για τις περιορισμένες συμμετοχές που είχε φέτος στη Serie A: “Είμαι περήφανος για τον Σωκράτη. Μπροστά του υπάρχουν δύο μεγαθήρια, ο Νέστα και για μένα ο κορυφαίος αμυντικός στον κόσμο, ο Τιάγκο Σίλβα, ενώ αποκτήθηκε και ο Μεξές. Σημασία έχει ότι ο Σωκράτης βελτιώνεται συνέχεια. Η Μίλαν τον πιστεύει πάρα πολύ. Απόδειξη είναι πως το Γενάρη είχε προτάσεις, αλλά επέλεξε να μην τον δώσει. Το συμβόλαιό του είναι πενταετές. Ο Σωκράτης πήγε στην ομάδα της καρδιάς του.”

Για τις φήμες περί Ολυμπιακού: “Και τώρα ζητάνε πολλές ομάδες τον Σωκράτη. Με τον Ολυμπιακό δεν έχω καμία επαφή. Κάνει έναν προγραμματισμό και είναι σωστό αυτό. Όταν θα έρθει η στιγμή, θα απευθυνθεί εκεί που πρέπει. Είναι πολύ καλό πάντως πως ο κύριος Μαρινάκης θέλει Έλληνες.”

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων: “Θα πάω στο Μιλάνο μεθαύριο για να μιλήσουμε. Η Μίλαν έχει προτάσεις, αλλά δεν θέλει να τον πουλήσει. Μπορεί να τον δώσει δανεικό. Τον πιστεύει πάρα πολύ κι από ό,τι καταλαβαίνω ίσως τον δώσουν δανεικό για να πάρει κάποια παιχνίδια στα πόδια του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρέπει να παίζει για να βελτιώνεται. Ήδη έχουν προσεγγίσει τη Μίλαν η Λιόν, η Ρόμα και η Βέρντερ Βρέμης. Η Νάπολι μέχρι δύο ώρες πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος το χειμώνα τον ζητούσε.”

Για το πόσο κοστολογείται ο Παπασταθόπουλος: “Υπάρχει έλλειψη καλών αμυντικών και ο Σωκράτης έχει καταφέρει να είναι βασικός στην Εθνική ομάδα και ανήκει σε μία σπουδαία ομάδα όπως η Μίλαν. Επειδή παίζει εκεί, τον κοστολογώ 8 με 12 εκατ. ευρώ. Είναι μεγάλο το ποσό, αλλά οι μεγάλες ομάδες μπορούν να δώσουν αυτό το ποσό.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε