Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Χωρίς άγχος αλλά με έντονη επιθυμία για την υπέρβαση θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος στο πρώτο ματς για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Νιουκάστλ. Σκόνδρας: “Ιστορική στιγμή”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην συνέντευξη Τύπου:

“Έχουμε έναν αντίπαλο τον οποίο γνωρίζεται από το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, μια ομάδα που προέρχεται από πολύ καλή χρονιά ξεκίνησε και στο πρώτο ματς με νίκη και είναι πάρα πολύ καλή.

Έχει αξιόλογους παίκτες, δυνατή γρήγορη ομάδα, τώρα ποιος θα παίξει ποιος δεν θα παίξει, δεν έχει σημασία γιατί δεν βασίζεται σε δυο- τρεις παίκτες έχει 30 καλούς παίκτες και είναι το ίδιο.

Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Χρειάζεται να κάνουμε αυτά που έχουμε πει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί. Δεν έχω παίκτες που έχουν προβλήματα όλοι είναι εντάξει, αλλά μην με ρωτάτε για την ενδεκάδα δεν θα σας πω”.

Για τα 130 ευρωπαϊκές του συμμετοχές σαν προπονητής: “Δεν το ήξερα είναι ευχάριστο που είμαι στους δέκα προπονητές που φτάνω τις 130 συμμετοχές στην Ευρώπη μακάρι να έχουμε υγεία να συνεχίσουμε”.

Για το τι αποτέλεσμα θέλει: “Εμείς θέλουμε να παίξουμε να κάνουμε αυτά που θέλει ο κόσμος, δεν μπορούμε να πούμε πω θέλουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Σαφώς και θα θέλαμε τη νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μέσα στο γήπεδο”.

Για τους άλλους αγώνες που έχει δώσει με Αγγλικές ομάδες, όπως το Ολυμπιακός-Λίβερπουλ: “Δεν πήγα καλά με άλλες Αγγλικές ομάδες. Δεν έχει σχέση το ένα παιχνίδι με το άλλο οι Αγγλικές είναι καλές και δυνατές ομάδες, και οι δύο είχαμε καλή πορεία πέρσι. Πιστεύω στους παίκτες πρέπει να ξέρουν ότι αυτά τα παιχνίδια είναι γι’ αυτούς θέλουμε κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο”.

Για το αν θα παίξει ρόλο η έδρα και αν είναι καλή η ψυχολογία από τις φιλικές νίκες: “Πάντα οι ομάδες προσπαθούν εντός έδρας να κάνουν το δικό τους παιχνίδι, τώρα θα δούμε πως θα είναι η Νιούκαστλ.

Είναι σημαντικό για την ψυχολογία, αλλά χρειάζεται να είμαστε πιο καλοί από αυτά τα παιχνίδια που έχουμε παίξει πιο σοβαροί. Σχεδόν όλες αυτές οι ομάδες (σ.σ. Αγγλικές) έχουν δύο ομάδες έχουν μεγάλο ρόστερ, ξέρουμε τι παίκτες έχουν είναι καλοί παίκτες και θα δούμε στο γήπεδο”

Τέλος απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο: “Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο γιατί μας βοηθάει και είναι καλό για την ομάδα”.

Σκόνδρας: “Είναι ιστορική στιγμή”

Από την πλευρά των παικτών του Ατρομήτου, ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Σκόνδρας που έδωσε το παρών στην συνέντευξη Τύπου τόνισε: “Είναι ιστορική στιγμή για τον Ατρόμητο, σίγουρα από την πλευρά των παικτών θα δώσουμε χαρά στο περιστέρι, είναι πολύ καλή η Νιούκαστλ παίζει σε πολύ καλό πρωτάθλημα. Θα δώσουμε το 100% και στα δύο παιχνίδια να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση”.

Για το αν είναι ευκαιρία και κίνητρο για να ξαναέρθει στο γήπεδο ο κόσμος: “Πιστεύω όλα αυτά τα χρόνια ο Ατρόμητος κάνει αυτό το πράγμα και πέρσι και πρόπερσι δίναμε τον καλύτερο μας εαυτό κάναμε τον κόσμο χαρούμενο, σίγουρα πιστεύω φέτος ο κόσμος να ενθουσιαστεί και θα είναι καλύτερα τη νέα σεζόν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε