Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

“Δεν ήταν πέναλτι του Βύντρα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, Πέτρος Κανακούδης παραδέχτηκε πως ο διαιτητής Αρετόπουλος έκανε λάθος στη φάση του πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όσα είπε ο Πέτρος Κανακούδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό: «Εκείνος που πίστεψε πρώτος πως μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης. Προσωπική μου άποψη είναι πως όταν έβλεπα τον τρόπο που δουλεύαμε όλη την εβδομάδα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο άρχισα και εγώ και πίστευα πως θα παίρναμε τη νίκη. Νομίζω αποτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να δείξει πως είναι μεγάλη ομάδα. Μάλιστα αυτό το κάναμε σε μια καλή περίοδο για τον Παναθηναϊκό που είχε ένα σερί καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων. Με την εμφάνιση μας και την αγωνιστικότητα μας αποδείξαμε πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν μεγαλύτερη ομάδα από εμάς».

Για το τι παραπάνω έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά και έφτασαν στη νίκη επί του ΠΑΟ: «Πληγώθηκε ο εγωισμός μας από τον τρόπο που χάσαμε το ματς κόντρα στον Πανιώνιο. Χθες όλοι οι ποδοσφαιριστές καταθέσαμε κάτι περισσότερο από όσο έπρεπε και για αυτό πήραμε τη νίκη».

Για τους στόχους του Πλατανιά: «Εμείς μένουμε ταπεινοί. Ο Πλατανιάς κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και υπάρχει εμπιστοσύνη πως μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω πως σαν νεοφώτιστη ομάδα που είμαστε στόχος μας είναι η παραμονή στην Σουπερλίγκα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν το πετύχουμε αυτό και καλύτερο ποδόσφαιρο θα παίξουμε και θα βελτιωθούμε περισσότερο».

Για το πέναλτι που δόθηκε στον Πλατανιά: «Την ώρα που δόθηκε το πέναλτι ρώτησα τον Κάλαϊτζιτς αν ήταν και εκείνος μου είπε πως τον βρήκε ο Βύντρα. Από την τηλεόραση που το είδα όμως δεν ήταν πέναλτι. Πρέπει απέναντι στον κόσμο να λέμε την αλήθεια. Όμως έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που έχει να διαχειριστεί με 22 ανθρώπους και πρέπει να κάνει ότι κάνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον διαιτητή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε