Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Δεν ήταν σωστά ενημερωμένος ο Σπανούλης”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, τόνισε ότι ο Σπανούλης δεν είχε σωστή ενημέρωση και γι’ αυτό ήταν τόσο επιθετικός στις δηλώσεις του.

Ο Γιώργος Χαλβατζάκης μίλησε στον ΟΠΑΠ TV…

Για τα τηλεοπτικά: «Είμαστε στην τελική ευθεία. Δεν υπάρχει συμφωνία… τα πάντα θα κριθούν στο διοικητικό συμβούλιο που γίνεται σε λίγες ώρες. Εκκρεμότητα παραμένει η αδειοδότηση κάποιων ομάδων… Περιμένω ειδοποίηση για Πάτρα και Καβάλα από την ΕΕΑ».

Για τις διαπραγματεύσεις με ΕΡΤ: «Επισκέφτηκα τον κύριο Ταγματάρχη και συζήτησα για τα τηλεοπτικά τον Ιούλιο. Μας ενημέρωσαν ότι επίκειται αλλαγή στην ηγεσία της ΕΡΤ και μοιραία οδηγηθήκαμε σε καθυστέρηση για τυπικούς λόγους. Είχαμε επαφές και με Nova και ΟΤΕ καθώς δεν υπάρχει άλλο κανάλι να αναλάβει την παραγωγή. Δεν υπήρξε προχειρότητα. Τα δεδομένα δεν μας επέτρεψαν να έχουμε γρηγορότερα αποφάσεις».

Για τις δηλώσεις Σπανούλη: «Ο Σπανούλης είναι εξαιρετικός αθλητής. Αντιλαμβάνομαι τον προβληματισμό του όμως νομίζω ότι δεν ήταν σωστά ενημερωμένος. Θα του εξηγούσα ότι υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες που μας ανάγκασαν να κινηθούμε τελευταία στιγμή. Συν το γεγονός ότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πού βρίσκεται η ίδια η χώρα. Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί απόμερα σε μέρα».

Για την πρόταση της ΕΡΤ: «Η πρόταση από την ΕΡΤ αναφέρεται σε όλες τις ομάδες. Δεν εμπλέκομαι στα ειδικά συμβόλαια που έχουν με την κρατική τηλεόραση Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Είναι φυσιολογικό να λειτουργήσει με τους κανόνες της αγοράς η ΕΡΤ. Μας είχε δημιουργηθεί λανθασμένα η βεβαιότητα ότι η πρόταση θα ήταν υψηλότερη. Έτσι είναι οι διαπραγματεύσεις. Αισθάνομαι πίεση. Νιώθω σαν υπουργός της κυβέρνησης που διαπραγματεύεται με την τρόικα. Ο ΕΣΑΚΕ δεν θέλει να προκαλέσει και δεν έχει παράλογες αξιώσεις. Ωστόσο μας ξενίζει η διαφορά από το ποδόσφαιρο. Θα θέλαμε μια λογική προσφορά. Το μπάσκετ έχει προσφέρει πολλά στον ελληνικό αθλητισμό. Παίρνουμε ψίχουλα σε σχέση με το ποδόσφαιρο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε