Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Δεν ξέρουν στον Ολυμπιακό για τον τραυματισμό του Ντάτολο

Την Πέμπτη θα εξεταστεί από τους γιατρούς του Ολυμπιακού ο Ντάτολο
Την Πέμπτη θα εξεταστεί από τους γιατρούς του Ολυμπιακού ο Ντάτολο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν γνωρίζουν τίποτα για την θλάση του Αργεντινού που ισχυρίζεται ο μάνατζερ του. ΟΚ ο Τοροσίδης, θεραπεία ο Λούα Λούα.

Μυστήριο υπάρχει στον Πειραιά σε ότι αφορά τον τραυματισμό του Χέσους Ντάτολο. Ο Αργεντινός που αποχώρησε αναγκαστικά από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ των “ερυθρόλευκων” και δεν είδαν τον μυ του παίκτη να έχει μεγάλη ζημιά. Οι γιατροί δεν πρόλαβαν να κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ωστόσο από εμπειρία και μόνο θεωρείται δύσκολο να έχουν πέσει τόσο έξω.

Από την άλλη ο μάνατζερ του παίκτη βγήκε δημοσίως και είπε ότι ο Ντάτολο έχει θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα. Ο Αργεντινός βρίσκεται στην Γερμανία με την αποστολή της εθνικής Αργεντινής και θα επιστρέψει την Πέμπτη όταν και θα λυθεί το μυστήριο.
Πολυκοσμία στου Ρέντη την Τρίτη παρά το ρεπό του Μπάντοβιτς αφού το παρών έδωσαν όσοι ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και δεν είναι και λίγοι. Ο Λούα Λούα παρότι είχε ζητήσει άδεια για να φύγει στο εξωτερικό αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα και να ακολουθήσει θεραπεία για να είναι έτοιμος με τον Ηρακλή. Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Βασίλη Τοροσίδη που θα δώσει κανονικά το παρών στο “Καυτανζόγλειο”, ενώ ατομική προπόνηση έκαναν οι Ντουντού, Ντιόγκο, Μαρέσκα και Όσκαρ.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε