Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Δεν μας εντυπωσιάζει ο Μαρινάκης”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την άποψη πως τα χρήματα δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία στο ποδόσφαιρο εξέφρασε ο παλαίμαχος παίκτης και νέο μέλος στο ΔΣ του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ δεν παρέλειψε τις συγκρίσεις με τον Ολυμπιακό

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνου τόνισε στον NovaΣΠΟΡ fm 94,6:
 
 
Αυτά που κάνει ο κύριος Μαρινάκης εμείς τα κάναμε το ‘80. Έχουμε πάρει τέτοια γεύση. Δεν μας εντυπωσιάζει αυτό που κάνει ο Μαρινάκης τώρα. Τα αποτέλεσμα, άλλωστε του να ξοδεύεις τόσα χρήματα δεν ήταν πάντα και το καλύτερο. Το νέο ΔΣ πρέπει να βασίζεται στον κόσμο του. Δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα ο Παναθηναϊκός, αν ο κόσμος του συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα. Το είδατε και πέρσι και πρόπερσι με τα χιλιάδες διαρκείας που πουλήθηκαν. Τώρα ο κόσμος είναι κουμπωμένος επειδή έφυγαν δύο πολύ μεγάλοι ποδοσφαιριστές, ο Σισέ και ο Σίλβα. Ο Φερέιρα φτιάχνει ένα νέο Παναθηναϊκό, πιο γρήγορο, με νέα παιδιά, αλλά θέλει τον κόσμο δίπλα του. Αν δεν σταθεί κοντά στην ομάδα θα υπάρχει πρόβλημα.
 
Εμείς πρέπει να δούμε και να στηρίξουμε τον καινούργιο προπονητή. Θεωρητικά είναι ένας νέος προπονητής, ο οποίος θέλει να περάσει νέα νοοτροπία. Η προηγούμενη διοίκηση έδωσε το δικαίωμα στον προπονητή να επιλέξει τους παίκτες που ήθελε και αν στηριχτεί ο Παναθηναϊκός από τον κόσμο του και του πούμε εμείς ότι είμαστε εδώ για να ακούσουμε οποιαδήποτε γνώμη, μπορούμε να φτιάξουμε έναν δυνατό Παναθηναϊκό, που θα γεμίζει και πάλι το γήπεδο και θα φτάσει εκεί που πρέπει να φτάνει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε