Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Δεν νικάει με…τίποτα – Ισοπαλία με Κέρκυρα, τελευταία η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Ένωση είχε ευκαιρίες να προηγηθεί όμως βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ την Κέρκυρα. Ο Παυλής με το γκολ στο 74′ της έδωσε τουλάχιστον το βαθμό αλλά αυτός δεν είναι αρκετός.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η Ένωση δεν μπορεί να βγει από την κρίση και παρέμεινε στην τελευταία θέση αφού ακόμη δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Αν και ήταν ανώτερη της Κέρκυρας, δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ ούτε στην ευκαιρία του Λαγού, ούτε και στο δοκάρι του Κατίδη και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν. Ο Παυλής την έσωσε στο 74′ όμως με 2 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές ουδείς μπορεί να είναι αισιόδοξος για το μέλλον.

Η ΑΕΚ μπήκε με ενθουσιασμό στο ματς και μέχρι το 20′ δημιούργησε τις προϋποθέσεις να προηγηθεί. Στο 7′ ο Κατίδης έψαξε το γκολ από μακρινή απόσταση αλλά ο Αναστασόπουλος ήταν σε ετοιμότητα και 6 λεπτά αργότερα ο Λαγός από πλεονεκτική θέση αστόχησε.
 
Στο 17′ η Ένωση άγγιξε το γκολ αλλά η κεφαλιά του Κατίδη χτύπησε στην εσωτερική πλευρά του δοκαριού.

Ο Μάντζιος βλέποντας ότι η ομάδα είχε πολλά προβλήματα έκανε μόλις στο 26′ αλλαγή με τον Σταμόγιαννο να παίρνει τη θέση του Χαμπλ.

 
4 λεπτά αργότερα η Κέρκυρα πάτησε για πρώτη φορά στην αντίπαλη περιοχή και κατάφερε να σκοράρει. Ο Γιάντσης εκτέλεσε το φάουλ και ο Βενέτης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
 
Το γκολ φόρτωσε με υπερβολικό άγχος την ΑΕΚ που μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν δημιούργησε ούτε υποψία ευκαιρίας.
 

Ο Μανώλης Παπαδόπουλος έριξε στη μάχη Κορδέρο, Γροντή και Παυλή αναζητώντας τρόπο να ανατρέψει την κατάσταση.

Στο 74΄ ήρθε η ισοφάριση για την ΑΕΚ όταν ο Φουρτάδο δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα, αλλά ο Παυλής τα κατάφερε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η Ένωση δεν απείλησε ως το τέλος αν και είχε απόλυτη ανάγκη τους τρεις βαθμούς και έτσι έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μετά από 6 αγώνες.

ΑΕΚ (Μανώλης Παπαδόπουλος): Αραμπατζής, Κοντοές, Μπουγαΐδης (46′ Κορδέρο), Κουτρουμπής, Αρκούδας (67′ Παυλής), Γιάγκο, Ρίκκα (59′ Γροντής), Κατίδης, Λαγός, Παπαδημητρίου, Φουρτάδο.

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Μπάρκογλου, Μοντέιρο, Τσουμάνης, Γιάντσης (84′ Κρητικός), Χαμπλ (26′ Σταμογιαννος), Ζουμπουλάκης, Βασιλόγιαννης (68′ Τσοκάνης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε