Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ο Λαγός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο 26χρονος διεθνής της ΑΕΚ Αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση της Ένωσης. Συντηρητικά συμμετείχε ο Καφές στο εξαντλητικό πρόγραμμα του Χιμένεθ.
Ο Παναγιώτης Λαγός ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο, στη διάρκεια των σπριντ, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βγάλει όλο το πρόγραμμα.
 
Συντηρητικά συμμετείχαν οι Παντελής Καφές και Πολ Κατσέτης, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν.
 
Το πρωινό πρόγραμμα της Τρίτης ήταν αναμφίβολα το πιο πιεστικό (από θέμα έντασης), των μέχρι τώρα προπονήσεων στην Σλοβενία.
 
Ο προπονητής της ΑΕΚ δούλεψε και πάλι με γκρουπάκια παικτών. Αυτή τη φορά όχι 2 ή 3, αλλά πέντε. Το ένα το αποτελούσαν σταθερά οι τερματοφύλακες, το άλλο έκανε σουτ (διαγώνια πάσα στον Χιμένεθ από το κόρνερ, άνοιγμα μέχρι το σημείο της μεγάλης περιοχής, σουτ και ένα ξανά τρέξιμο μέχρι το άλλο κόρνερ), ένα τρίτο δούλευε στις σέντρες και ανοίγματα αμέσως μετά, το τέταρτο ανοίγματα σε ευθεία και το τελευταίο τρέξιμο και μικρές ταχύτητες.
 
Αυτές οι ασκήσεις γινόντουσαν ταυτόχρονα μέσα στο γήπεδο και το κάθε γκρουπ περνούσε κυκλικά από κάθε θέση. Έγινε δύο φορές από την κάθε “ομάδα” και η άσκηση διήρκησε περίπου μία ώρα, σε φουλ ρυθμούς.
 
Είναι χαρακτηριστικό πως οι ποδοσφαιριστές, μετά το τέλος της προπόνησης, δεν μπορούσαν ούτε να περπατήσουν από την κούραση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε