Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Δεν παίζει ο Μιραλάς με Άρη λόγω τιμωρίας! – Έκανε έφεση ο Ολυμπιακός – Στου Ρέντη ο Μαρινάκης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Από το σάιτ της Superleague πληροφορήθηκαν οι “ερυθρόλευκοι” πως ο Κέβιν Μιραλάς τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του στην Τούμπα. Κατέθεσαν έφεση οι ερυθρόλευκοι η οποία θα εκδικαστεί το πρωί του Σαββάτου. Ιδιαίτερα ενοχλημένος με την ΕΠΟ ο Μαρινάκης που ντόπαρε ψυχολογικά τους παίκτες.

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενημερώθηκε πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον βέλγο επιθετικό αφού η ΕΠΟ τον τιμώρησε με 2 αγωνιστικές και όχι με 1 όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό.

Ο παίκτης είχε αποβληθεί στο ματς κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ για βίαιη απώθηση αντιπάλου και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική. Αυτή την εξέτισε στον αγώνα απέναντι στην Ξάνθη και από τη στιγμή που δεν υπήρχε άλλη ενημέρωση ο Βαλβέρδε τον υπολόγιζε κανονικά για την αναμέτρηση του Κλ. Βικελίδης απέναντι στον Άρη.

Ξαφνικά την Παρασκευή η Σούπερ Λίγκα στο ποινολόγιο της συμπεριέλαβε τον Κέβιν Μιραλάς αν και η ΕΠΟ δεν είχε ενημερώσει τους ερυθρόλευκους για κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι έξαλλοι και αντέδρασαν άμεσα καταθέτοντας έφεση κατά της απόφασης η οποία θα εκδικαστεί το πρωί του Σαββάτου στις 10.00. Γι’ αυτό και ο Βαλβέρδε πήρε στην αποστολή τον Μιραλάς.

Ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη ο Μιραλάς – Ανησυχία με Ιμπαγάσα

Πριν από όλα αυτά ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε επισκεφτεί τους παίκτες στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Άρη και τους ζήτησε τη νίκη:

“Το αυριανό ματς είναι το πιο κρίσιμο της σεζόν. Αν παίξετε σύμφωνα με τις δυνατότητές σας δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Από το καλοκαίρι προσπαθούμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, αντιμετωπίζοντας άμεσα όλα τα προβλήματα.

Πιστεύω ότι όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα κατά την άφιξη σας στο γήπεδο. Μην ανησυχείτε παίξτε δυνατά και μην φοβάστε τίποτα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε