Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Δεν πας πουθενά Νάτσο”

Ο Νάτσο Σκόκο θέλει να φύγει από την ΑΕΚ
Ο Νάτσο Σκόκο θέλει να φύγει από την ΑΕΚ, αλλά δεν μπορεί... ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Νίκος Θανόπουλος ξεκαθάρισαν στον Νάτσο Σκόκο ότι δεν πωλείται.

Ο Αργεντινός έκανε γνωστή την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ομάδα διότι δεν αισθάνεται καλά, όμως Θανόπουλος και Αδαμίδης ήταν κατηγορηματικοί λέγοντας του ότι στην παρούσα μετεγγραφική περίοδο δεν πωλείται και σίγουρα όχι σε άλλη ελληνική ομάδα.

Ο Σκόκο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011 οπότε όσο κι αν θέλει να φύγει αν δεν συμφωνήσει η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Λίγο αργότερα συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη είχαν και οι μάνατζερ του παίκτη που αν και δεν είχαν ραντεβού με τον 36χρονο δικηγόρο εντούτοις συναντήθηκαν μαζί του.

Το κλίμα ήταν πιο “εκρηκτικό” με τον εν δυνάμει πρόεδρο της ΑΕΚ να τονίζει και πάλι ότι ο Σκόκο δεν πωλείται.

Στα διοικητικά, ο Σταύρος Αδαμίδης με την παρουσία του την Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ έδειξε ότι είναι θέμα χρόνο η ανάληψη και επίσημα των καθηκόντων του. Ο εν δυνάμει πρόεδρος της ΑΕΚ είχε συνάντηση με τον Νίκο Θανόπουλο πριν οι δύο άντρες τα πουν με τον Σκόκο.

Ο Σταύρος Αδαμίδης έχει καταλήξει, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα “Εξέδρα”, στους 2 άμεσους συνεργγάτες του. Πρόκειται για τον Χάρη Κοσμάτο και τον δικηγόρο Δημήτρη Καψή, ενώ έχει βρει και δύο επενδυτές που θα δώσουν από 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ. Αυτού είναι ο εφοπλιστής Κώστας Καπετανάκης και ο ιδιοκτήτης αλυσίδας ξενοδοχείων, Ιωάννης Στραγάλης. 

Παραχωρήθηκε δανεικός στην Ραπίντ ο Ιορντάκε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε