Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δεν πήραν άδεια ΟΦΗ, Τρίκαλα και μένουν εκτός πλέι οφ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι δύο ομάδες προετοιμάζονταν για το μίνι πρωτάθλημα που θα τους έδινε τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, όμως η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ άναψε… κόκκινο.

Η έφεση που κατέθεσαν ΟΦΗ και Τρίκαλα έπεσε στο κενό και έτσι δεν πρόκειται να λάβουν μέρος στα πλέι οφ ανόδου που λογικά θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αντί της 3ης και 4ης ομάδας της τελικής βαθμολογίας, στο μίνι πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν ο Πανθρακικός και η Δόξα Δράμας που πήραν άδεια μετά την έφεση που κατέθεσαν, μαζί με τους Λεβαδειακό και Βέροια που είχαν ξεμπερδέψει από την Πρωτοβάθμια επιτροπή.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:

“Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανθραικός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 3.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
3.Εκανε ομόφωνα δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν κατά πλειοψηφία την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ.
4.Δέχεται ομόφωνα τυπικά και κατ΄ ουσίαν κατά πλειοψηφία την κρινόμενη έφεση της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης και της ΠΑΕ Τρίκαλα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League.”

Πλέον η βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσουν οι 4 ομάδες των πλέι οφ είναι:

1. Λεβαδειακός 4
2. Δόξα Δράμας 2
3. Πανθρακικός 1
4. Βέροια 0

Τα Τρίκαλα είχαν πάρει άδεια πρωτόδικα αλλά μετά από ένσταση πρώην παικτών της ομάδας τελικά δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το δικαίωμα να παλέψουν για την άνοδο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε