Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Δεν πωλείται ο Σκόκο

Ο Σκόκο δεν παραχωρείται σε άλλη ελληνική ομάδα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση έβαλε τέλος στα σενάρια πώλησης του Αργεντινού μέσου στον Παναθηναϊκό.

Η διοίκηση της ΑΕΚ απέκλεισε την περίπτωση πώλησης του Νάτσο Σκόκο σε άλλη ελληνική ομάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει

“Με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, για το ενδεχόμενο πώλησης του Νάτσο Σκόκο, η ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζει πως δεν υπάρχει καμία πρόταση και καμία επαφή με άλλη ομάδα για την παραχώρησή του. Επιπλέον, οι μέτοχοι και η διοίκηση του συλλόγου διαβεβαιώνουν κατηγορηματικά τους φιλάθλους της ΑΕΚ, πως δεν πρόκειται να συναινέσουν στη μεταγραφή του παίκτη σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο Νάτσο Σκόκο είναι παίκτης της ΑΕΚ και παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της.”
 
Ο Νάτσο Σκόκο είχε αποκαλύψει ότι δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση και ότι επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕΚ παρά την διοικητική αστάθεια, με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Εξέδρα”.

“Καμία ομάδα δεν έχει επικοινωνήσει με μένα ή τον μάνατζέρ μου. Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο η ΑΕΚ και δεν μου έχει περάσει από το μυαλό να πάω στον Παναθηναϊκό.

Είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά και πριν δούλευα με την ίδια διάθεση. Πάντα λειτουργώ με γνώμονα το καλό της ομάδας και ποτέ δεν σκέφτηκα να αντιδράσω διαφορετικά ή να μην παίξω σε κάποιο ματς της ΑΕΚ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε