Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δεν πουλάμε Σκόκο – Τζιμπούρ

Ο Νάτσο Σκόκο θα μείνει στην ΑΕΚ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Νίκος Θανόπουλος
Ο Νάτσο Σκόκο θα μείνει στην ΑΕΚ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Νίκος Θανόπουλος, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Αρνητική ήταν ή απάντηση της ΑΕΚ στην πρόταση του Ολυμπιακού για την αγορά του Αργεντινού μέσου. Οι μάνατζερ του παίκτη επέμειναν αλλά ο Νίκος Θανόπουλος ήταν κατηγορηματικός.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ όσο κι αν πιέστηκε από τους μάνατζερ του Σκόκο δεν πείστηκε να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Θανόπουλος ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης δεν πωλείται στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο και ειδικά σε άλλη ελληνική ομάδα.

Η πρόταση του Ολυμπιακού είναι 2,5 εκατομμύρια ευρώ, με την ΑΕΚ  να διατηρεί το 50% από ενδεχόμενη μεταπώληση του παίκτη.

Οι μάνατζερ επέμειναν αρκετά όμως δεν κατάφεραν να πείσουν τον Θανόπουλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συναντηθούν και με τον Πέτρο Παππά αλλά και εκεί αναμένεται να λάβουν την ίδια απάντηση.

Την ίδια στάση κράτησε ο Νίκος Θανόπουλος και για τον Ράφικ Τζιμπούρ. Ο μάνατζερ του Γαλλοαλγερινού ενημέρωσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ για την πρόθεση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να καταθέσει πρόταση για αγορά του παίκτη, όμως η απάντηση που έλαβε ήταν ότι ο Τζιμπούρ δεν παραχωρείται.

Το πόρισμα για τα χρέη της ΑΕΚ

  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε