Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δεν προχώρησε του Ζινιάκ, το παλεύει για Μπέντνερ ο Ολυμπιακός!

Λίγες ώρες έχουν στη διάθεση τους οι ερυθρόλευκοι για να ολοκληρώσουν μία ακόμη μετεγγραφή. Η περίπτωση του Ζινιάκ δεν προχώρησε αφού ο παίκτης προτίμησε να εξετάσει την περίπτωση παραμονής του στο Γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά το νέο όνομα που προτάθηκε στον Ολυμπιακό είναι αυτό του Νίκλας Μπέντνερ.

Αν και στον Πειραιά έλεγαν από την Τρίτη ότι οι μετεγγραφές ολοκληρώθηκαν με την απόκτηση του Ορμπάιθ, εντούτοις οι προσπάθειες για να βρεθεί ένας επιθετικός που θα κάνει τη διαφορά συνεχίζονται.

Ο Ολύμπιακός έψαξε την περίπτωση Ζινιάκ, όμως ο 25χρονος άσος προτίμησε να εξετάσει τις προτάσιες που έχει από τη Γαλλία και έτσι οι ερυθρόλευκοι εγκατέλειψαν την προσπάθεια.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ήρθα λίγο αργότερα πρόταση με το όνομα του Νίκλας Μπέντνερ. Ο Δανός δεν υπολογίζεται από τον Βενγκέρ και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αλσατός δεν τον έχει χρησιμοποιήσει στα Ευρωπαϊκά ματς ώστε ο παίκτης να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη σε περίπτωση μετεγγραφής του.

Η τιμή του είναι μάλλον απαγορευτική αφού η Άρσεναλ αξιώνει 10 εκ. ευρώ για να τον πουλήσει, ενώ σε περίπτωση δανεισμού του ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει περίπου 3 εκ. ευρώ.

Οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα υπάρξει άλλη μετεγγραφή όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι απρόβλεπτος, άρα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 20.00 όταν και εκπνέει η προθεσμία των μετεγγραφών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε