Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν σηκώνει…κεφάλι η Σάλκε – Εύκολη πρόκριση για Μπαγερν (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Η απομάκρυνση του Χουμπ Στέφενς από τον πάγκο της δεν βοήθησε την Σάλκε, καθώς έχασε με 1-2 από την Μάιντς μέσα στο Γκέλζενκιρχεν και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γερμανίας. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα η Μπάγερν Μονάχου στην αναμέτρησή της για τους “16” του θεσμού, όπου φιλοξενήθηκε από την Άουγκσμπουργκ (2-0).  

Με τον χειρότερο τρόπο αποχαιρέτησε την φετινή χρονιά η Σάλκε. Οι “βασιλικοί μπλε” έχασαν μέσα στο σπίτι τους από τη Μάιντς με 2-1 και αποχαιρέτησαν από την φάση των “16” τον θεσμό.

 

Ο Μάρκο Καλιγκιούρι έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 30’, ο Κλας-Γιαν Χούντελααρ ισοφάρισε στο 75’ για την ομάδα του Γενς Κέλερ που αντικατέστησε τον απολυθέντα Χουμπ Στέβενς, αλλά στο 82’ ο Νικολάι Μίλερ έβγαλε νοκ άουτ τη Σάλκε.

Τη νίκη με 2-0 επί της Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας πήρε η Μπάγερν Μονάχου και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Το γρήγορο γκολ του Μάριο Γκόμεζ (26’) έδωσε προβάδισμα στους πρωτοπόρους της Bundesliga, αλλά η απερισκεψία του Φρανκ Ριμπερί να χτυπήσει τον Σέολ Κο άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στο 47’.

Η απερισκεψία του Γάλλου δεν στοίχισε στην ομάδα του, καθώς ο Σατσίρι στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Φράιμπουργκ επιβεβαίωσε τη διαφορά ποιότητας και… μιας κατηγορίας από την Καρλσρούη κερδίζοντας εκτός έδρας με 1-0 χάρη σε τέρμα του Τζόναθαν Σμιντ μόλις στο δεύτερο λεπτό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε