Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Δεν σήκωσε το… γάντι ο Δημητρέλος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θέλησε να απαντήσει στα όσα του καταλόγισε ο Θωμάς Μαύρος και εξήγησε τους λόγους της απομάκρυνσης του Βαγγέλη Βλάχου.

Μαύρος: Ο Δημητρέλος ήταν ο Τζορτζ Μπεστ των Σπάτων

Ο Ανδρέας Δημητρέλος μίλησε στον Sentra FM…

Για το αν άκουσε τη συνέντευξη Τύπου του Θωμά Μαύρου: «Ακουσα το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξή του γιατί είχα και κάποιες τηλεφωνικές υποχρεώσεις. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με την Θωμά γιατί ο Θωμάς είναι η ιστορία της ΑΕΚ και μπήκε ανιδιοτελώς να προσφέρει. Πρέπει η ομάδα να βρει μια αγωνιστική ηρεμία και να μπει σε σωστό δρόμο»


Για την απομάκρυνση του Βλάχου: 
«Δεν νομίζω ότι είναι λάθος από τη στιγμή που φτάσαμε την 5η αγωνιστική και η ΑΕΚ είχε μόλις 1 βαθμό. Δεν γίνεται να μην κάνεις τίποτα. Οποιοσδήποτε στην θέση μου πιστεύω αυτό θα έκανε, χωρίς να λέω ότι δεν πιστεύω στον κ. Βλάχο. Εξακολουθώ να πιστεύω στις δυνατότητές του και δεν του επιρρίπτω ευθύνες. Όμως είπα από τη στιγμή που έχω το δικαίωμα της υπογραφής »

Για τις παραιτήσεις του ΔΣ λόγω της αποπομπής του Βλάχου: 
«Στον κ. Μαύρο όταν μιλήσαμε του είπα ότι δεν είναι εννέα οι ψήφοι αλλά επτά που επιθυμούν την απομάκρυνση του κ. Βλάχου. Δεν ήταν του κ. Σεραφείδη τον οποίο κάλεσα δύο φορές και το τηλέφωνό του ήταν κλειστό. Οσο για τον κ. Τόγελο το γνωρίζεται ότι έχει παραιτηθεί από την ερασιτεχνική εδώ και 15 ημέρες; »

Για το αν μπλέχτηκε στα «χωράφια» του Μαύρου:
 «Όπως και ο κ. Μαύρος μπορούσε να διαφωνήσει για διοικητικά έτσι κι εγώ μπορώ να έχω γνώμη για τα αγωνιστικά. Όταν λοιπόν άκουγα τον προπονητή να έχει τόσο καιρό πρόβλημα με τις επιλογές του τεχνικού διευθυντή που έχει επιλέξει ο κ. Μαύρος, κάτι έπρεπε να γίνει. Μπορεί τελικά να απομακρύνθηκε πριν λίγες ημέρες ο κ. Τσιάρτας, αλλά ξέρετε πόσο καιρό πριν υπήρχε πρόβλημα με τον κ. Βλάχο;»


Για τις σχέσεις του με τον Θωμά Μαύρο:
 «Δεν υπήρξε κάτι που να ζήτησε ο Θωμάς και να μην έγινε. Στην ζωή μου έχω μάθει να κοιτάζω τον άλλον στα μάτια και τον Θωμά μπορώ να τον κοιτάζω ακόμα. Ο Θωμάς έπρεπε να είναι εδώ να παλεύει μαζί μου. Επίσης τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι όπως τα είπε, αλλά είπα και πριν ότι δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση μαζί του».


Για τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ και αν είναι θα είναι Ελληνας ή ξένος:
 «Δεν ξέρω κάτι αυτή τη στιγμή, έχω στείλει μέιλ σε 3-4 προπονητές και περιμένω απαντήσεις για κάνω το επόμενο βήμα και να μιλήσουμε από κοντά. Αυτή τη στιγμή έχουμε έρθει σε επαφή μόνο με τους μάνατζερ. Μην με ρωτάτε για ονόματα γιατί δεν έχει νόημα να τα αναφέρω ονόματα γιατί αν αρνηθούν μετά θα λένε ο τάδε κι ο τάδε αρνήθηκε την ΑΕΚ. Μόνο ένας πάντως είναι Ελληνας από τους υποψήφιους. Οι άλλοι είναι ξένοι που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα είτε γιατί μπορεί να έχουν παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ή την ΑΕΚ, είτε γιατί μπορεί να έχουν κοουτσάρει εδώ».

Για το αν ένας εκ των υποψηφίων μπορεί να είναι ο Κόουλμαν:
 «Μπορεί να είναι και ο κύριος Κόουλμαν»

Για το θέμα του Αναστασιάδη
: «Μιλήσαμε για πρώτη φορά τηλεφωνικά με τον Αναστασιάδη το βράδυ του Σαββάτου ήρθε την Κυριακή στην Αθήνα για να τα πούμε από κοντά. Αυτό μπορείτε να το τσεκάρετε και από τα αεροπορικά εισιτήρια. Αλλωστε ξέρετε ότι ο Αναστασιάδης δεν μιλάει ποτέ με ομάδα που έχει προπονητή στον πάγκο της. Συνεπώς εφόσον τον θέλαμε, έπρεπε να απομακρύνουμε τον Βλάχο»

Για το τι χαρακτηριστικά ζητάει η ΑΕΚ στο νέο προπονητή:
 «Να ξέρει ποια είναι η ΑΕΚ και να μπορεί να την εμφυσήσει στους νεαρούς παίκτες της ομάδας τους οποίους πιστεύουμε και θεωρούμε ότι έχουν δυνατότητες. Μετά τον Αγγελο πήγαμε στον Τραϊανό ο οποίος δεν έχει την εμπειρία του Αγγελου, αλλά γνωρίζει πολύ καλά τα αποδυτήρια της ΑΕΚ και τις δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς τις βίωσε τον τελευταίο χρόνο ως παίκτης. Λυπάμαι που η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Ελπίζω η απόφασή του να βγει σε καλό για την ΑΕΚ.»

Για τις περιπτώσεις Μόρα και Μάντζιου:
 «Αρνήθηκα την περίπτωση του Μάντζιου και όχι του Μόρα για 240.000 ευρώ. Κι αυτό για λόγους τάιμινγκ κυρίως. Τη δεδομένη στιγμή που ήταν να γίνει η μεταγραφή του Μάντζιου η ΑΕΚ έπρεπε να πληρώσει το 44 και δεν μπορούσε να δώσει 220.000 ευρώ. Τελικά καταλήξαμε στον Κατσικοκέρη ο οποίος μπορεί να πήρε τα ίδια (σ.σ. 150.000 ευρώ ο Εργοτέλης και 70.000 ο παίκτης), αλλά ο καιρός είχε πλέον περάσει. Αυτό εξήγησα και στονκύριο Μάυρο. Ότι όταν βγήκε η περίπτωση Μάντζιου η ΑΕΚ δεν μπορούσε να πληρώσει. Επίσης ο Μάντζιος μπορεί να είναι πιο έμπειρος από τον Κατσικοκέρη, όμως ο τελευταίος είναι κάτω από 24 ετών (σ.σ. υπήρχε περιορισμός λόγω της τιμωρίας) και έχει εξέλιξη και ο άλλος έχει μια ηλικία»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε