Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν σκόραραν οι M.V.P – Το έβαλε ο Κεϊτά και η Μπάρτσα περιμένει την Άρσεναλ

ΦΩΤΟ REUTERS.

H Μπαρτσελόνα έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει της ρεβάνς κόντρα στην Άρσεναλ για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, νίκησε με 1-0 την Σαραγόσα και ανέβασε τη διαφορά στους 10 βαθμούς από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γκουαρντιόλα άφησε αρκετούς βασικούς στον πάγκο, θέλοντας να τους κρατήσει φρέσκους για το ματς της χρονιάς την ερχόμενη Τρίτη στο Καμπ Νου με την Άρσεναλ.

Έτσι οι Καταλανοί χωρίς να φορτσάρουν πήραν αυτό που ήθελαν χάρη στο γκολ του Κεϊτά στο 43′ και διατήρησαν την εκπληκτική τους παράδοση, αφού έμειναν για 42ο ματς αήττητοι κόντρα στην Σαραγόσα.

H Βαλένθια έκανε ολική ανατροπή και επικράτησε με 2-1 της Μαγιόρκα εκτός έδρας. Ο Ραμίς με πέναλτι είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους “νησιώτες” αλλά οι “νυχτερίδες” με δύο γκολ του Πάμπλο Ερνάντες πήραν το τρίποντο και διατηρήθηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλη νίκη πήρε και η Ατλέτικο στη Μαδρίτης με 3-1 κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Ο Ρέγες στο 5′ άνοιξε το σκορ αλλά ο Ρόσι απάντησε στο 34′. Αγκουέρο και Φορλάν στο δεύτερο μέρος χάρισαν το τρίποντο στην Ατλέτικο και υποχρέωσαν σε μία ακόμη ήττα το κίτρινο υποβρύχιο που πλέον μάλλον αποχαιρετά τα όνειρα για την τρίτη θέση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε