Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Δεν στοίχισε η… γκάφα του Πανιωνίου – Αθωώθηκε ο Ρόκας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το ιατρικό τιμ του Πανιωνίου δεν είχε δηλώσει ότι ο Στάθης Ρόκας έκανε ενέσης κορτιζόνης και έτσι ο παίκτης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Η Πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας δέχτηκε τις εξηγήσεις του παίκτη και του έκανε παρατήρηση.

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας:

Προς Ρόκα Ε. (ποδοσφαιριστή) και ΠΑΕ Πανιώνιος: διότι: «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 13-1-2013 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Methylprednisolone, το οποίο, θεωρείται οριστικό.

Ήτοι για παράβαση των άρθρων 128 Α επ. του Ν. 2725/99 όπως ο νόμος αυτός ισχύει σήμερα και 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 34912/11 των Υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού και Τουρισμού, της κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 3956/12 των Υφυπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού, του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA και του κώδικα Αντιντόπινγκ της WADA.» Απαλλάσσει την 2η εγκαλούμενη. Επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή ΡΟΚΑ Ε. την ποινή της παρατήρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε