Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

«Δεν θα δώσουμε τρελά λεφτά για Φάμπρεγκας»

ΦΩΤΟ REUTERS
Ο διακαής πόθος της Μπαρτσελόνα για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο δεν είναι άλλος από τον Σεσκ Φάμπρεγκας. Ωστόσο ο πρόεδρος των Καταλανών, Σάντρο Ροσέλ, προσπαθεί να… ρίξει τους τόνους και τις απαιτήσεις της Άρσεναλ, λέγοντας πως η ομάδα του δεν θα ξοδέψει… τρελά λεφτά.
Η Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια προβάλει… σθεναρή αντίσταση στην θέληση της “Μπάρτσα” φέρει τον Φάμπρεγκας στο “Καμπ Νου”. «Δεν θέλουν να ακούσουν προσφορές και δεν βάζουν τον παίκτη σε διαδικασία πώλησης.
Υπήρξε και μία έντονη διαμάχη πριν κάποιους μήνες και οι Άγγλοι δεν το έχουν ξεχάσει», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ισπανίας στη “Sport”.
 
Στη συνέχεια, ο Ροσέλ τόνισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να ξοδέψει κάποιο υπέρογκο ποσό για να αγοράσει τον αρχηγό της Άρσεναλ. «Θα γίνει δικός μας, αν όχι τώρα την επόμενη σεζόν. Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται να κάνουμε τρελά πράγματα για να τον αποκτήσουμε. Κανείς μέτοχος δεν θα μπορούσε να ξοδέψει 60 εκατ. ή 70 εκατ. για αυτόν. Δεν θα τα δώσουμε όλα για αυτό. Θα πληρώσουμε ό,τι πραγματικά αξίζει», ήταν τα λόγια του προέδρου των «μπλαουγκράνα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε