Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δεν θα ΠΑΣ πουθενά – Ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Γιαννιώτες έφυγαν με τη νίκη από την έδρα του “δικέφαλου του Βορρά” (2-1), αποτέλεσμα που πιθανότατα τους δίνει την παραμονή στην κατηγορία.

Μπόλονι: Δεν είμαι τράπεζα να δίνω εγγυήσεις

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να αιφνιδιάσει πολύ γρήγορα τον ΠΑΟΚ. Στην πρώτη του και μοναδική φάση στο πρώτο μέρος (7′) οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Βίλα.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” συνήλθε μετά το δεκαπεντάλεπτο, πήρε τα ηνία του αγώνα και με επιθετικό μονόλογο προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε στην επανάληψη, ο Μπόλονι προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο Παπάζογλου και Νιμανί, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 70′ με τον Γεωργίου.

Ο Παπάζογλου μετά από ένα λεπτό έδωσε ξανά ενδιαφέρον στον αγώνα, οι Θεσσαλονικείς έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Έτσι, ο ΠΑΣ απομακρύνθηκε επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ με την ήττα αυτή υποχώρησε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε