Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Δεν το κουνάει από την Ιταλία ο Πιζάρο – Αποχωρούν από τον Ολυμπιακό Πάρντο, Ζαϊρί, Μπράβο

Βαγγέλης Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε κατέστρωσαν τα σχέδια ενόψει του καλοκαιριού, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να επιθυμεί ενίσχυση από το “πάνω ράφι”. Πάντως ένας από τους φερόμενους στόχους φαίνεται να χάθηκε μιας και ο Νταβίντ Πιζάρο με δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει να μείνει στην Ιταλία.

Ο Χιλιανός μέσος που αποτελούσε διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στη Sportday και τόνισε ότι ακόμη κι αν φύγιε από τη Ρόμα θέλει να μείνει στην Ιταλία:

“Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να φύγω από την Ρόμα τη δεδομένη στιγμή. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον σύλλογο και κανένας δεν μου έχει αφήσει να εννοηθεί ότι βρίσκομαι στη μαύρη λίστα και θα πρέπει να αρχίσω να ψάχνω ομάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Ακόμα όμως και να συμβεί αυτό, τότε εγώ θα φύγω από τη Ρόμα με προορισμό μόνο άλλη ιταλική ομάδα. Αυτό μπορώ να πω τη δεδομένη στιγμή. Κανένας απολύτως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου από τον ελληνικό σύλλογο. Δεν ξέρω τίποτα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Οπότε θεωρώ ότι είναι περιττό να μιλήσω για μία ομάδα, από τη στιγμή που αυτή δεν έχει μιλήσει με το κυρίως αναμεμειγμένο πρόσωπο.”

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο μετεγγραφικό παζάρι αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ανακοίνωσε Μαθία ο Ολυμπιακός – Το πλάνο για τα μεταγραφικα

Στις συναντήσεις που είχε με τους Βαλβέρδε, Μαθία και Κοβάσεβιτς μπορεί να μην συζητήθηκαν ονόματα αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί αγορές από το “πάνω ράφι”.

Αυτό που αυτή τη στιγμή φαντάζει δεδομένο είναι η αποχώρηση των Ζαϊρί, Μπράβο και Πάρντο. Ο πρώτος δεν έπεισε με την απόδοση του. Ο δεύτερος θα μπορούσε να μείνει αν έριχνε στο μισό τις απαιτήσεις του, κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο, ενώ ο Βέλγος πορτιέρο θα πληρώσει τις παράλογες αξιώσεις του μάνατζερ του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε