Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Δεν το… βάζουν με τίποτα Άρης και ΟΦΗ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για δεύτερο σερί αγώνα οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν, έμειναν στο 0-0 και πήραν από ένα βαθμό. Δοκάρι είχε ο ΟΦΗ και μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του ματς ο Άρης.

Οι “κίτρινοι” ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί αλλά τα σουτ των Νταμαρλή και Καζναφέρη βρήκαν σε ετοιμότητα τον Γουναρίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ άλλαξε εντελώς την εικόνα του, έγινε απειλητικός και μάλιστα στο 57′ είχε δοκάρι με τον Κουτσιανικούλη.

Όσο η ώρα πέρναγε οι δύο ομάδες πρόσεχαν ακόμη περισσότερο τις άμυνες και έτσι το μηδέν έμεινε ως το τέλος αν και ο Άρης άγγιξε το γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο Καπετάνος κινήθηκε εξαιρετικά στην αντίπαλη περιοχή, όμως ο Γουναρίδης απέκρουσε με τα πόδια το σουτ με το δεξί που επιχείρησε ο παίκτης του Άρη.

Οι κίτρινοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό ενώ ο ΟΦΗ έχει δύο ¨λευκές” ισοπαλίες.

Άρης (Μάκης Κατσαβάκης)
: Διούδης, Γιαννίτσης (57′ Σούνας), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος, Γιαννιώτας, Νταμαρλής (72′ Μαργαρίτης), Ψυχογιός, Πράτα (62′ Γκέσιος).

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Ζορμπάς (87′ Ζαχαράκης), Κουτσιανικούλης (85′ Λαμπρόπουλος), Παπάζογλου, Βάντο, Σόουζα, Σίσιτς (93′ Καπουράνης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε