Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Δεν τρομάζει η Αρμάνι Μιλάνο”

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Ο Μιχάλης Κακιούζης αντιμετώπισε την πρώτη αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Top-16 της Ευρωλίγκα και αναλύει στο gazzetta.gr την ομάδα του Σκαριόλο. Τι λέει για Φωτση και Μπουρούση αλλά και για την πορεία του στη Ρόμα.

Το εφετινό καλοκαίρι, μετά την περυσινή σεζόν στη γαλλική Λεμάν (μ.ο. 9,3π. & 4,4ρ. σε 19 αγ. στο “σαμπιονά”), αποφάσισε να “επενδύσει” σε μία σκληρή προετοιμασία με μία ομάδα υψηλού επιπέδου και η χρόνια φιλία του με τον Φώτη Κατσικάρη (με τον οποίο, για δύο χρόνια,
υπήρξαν και συμπαίκτες στην ΑΕΚ), τον έφερε στο Μπιλμπάο.

Η αγωνιστική του κατάσταση, μάλιστα, ήταν τέτοια, που παρά τα 35 χρόνια, ο Νικαιώτης τεχνικός της βασκικής ομάδας, θα τον υπέγραφε χωρίς δεύτερη σκέψη αν κι εφόσον είχε μία ακόμη θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας του.

Ο λόγος για τον πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας, Μιχάλη Κακιούζη, ο οποίος μετά από ένα μηνιαίο πέρασμα από την ιταλική Κρεμόνα (μ.ο. 8,5π. & 5,2ρ. σε 4 αγ.), “έριξε άγκυρα” στη Ρόμα υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο πολύπειρος φόργουορντ, που επέστρεψε στο “σπαγκέτι σιρκουί” μετά την παλιότερη θητεία του στη Σιένα (2002-2005), δεν άργησε να κάνει αισθητή την παρουσία του (μ.ο. 12,0π. & 6,5ρ. σε 4 αγ.) και μάλιστα, στον αγώνα με τη Ουμάνα Βενέτσια του πρώην προπονητή του Αντρέα Ματζόν, έκανε πράγματα και θαύματα (23π., 11ρ., 3κλ. με 5/5 τριπ.) οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη (89-80).

Το gazzetta.gr τον εντόπισε στο σπίτι του στη Ρώμη, λίγη ώρα αφότου είχε επιστρέψει από το δεύτερο εφετινό του ταξίδι στο Μιλάνο (έπαιξε εκεί και με τη φανέλα της Κρεμόνα), όπου αντιμετώπισε την πρώτη αντίπαλό του Παναθηναϊκού στην φάση των “16” της Ευρωλίγκα.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε