Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Δεν βγάζει τη σεζόν ο Μουρίνιο!”

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η ήττα από την Σεβίλλη έφερε την πρωταθλήτρια Ρεάλ στο -8 από την Μπαρτσελόνα. Η απαισιοδοξία είναι έκδηλη στα αποδυτήρια των Μαδριλένων και σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, οι παίκτες της “βασίλισσας” θεωρούν τον Μουρίνιο… τελειωμένο.

Όπως υποστηρίζει στο ρεπορτάζ του ο Ισπανός δημοσιογράφος της “El Pais”, Ντιέγκο Τόρες (θεωρείται ότι έχει πολύ στενή επαφή με τα αποδυτήρια των Μαδριλένων), το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού στην Ρεάλ είναι ιδιαίτερα δυσοίωνο.

Όπως έγραψε: “Οι παίκτες πιστεύουν πως είναι αδύνατον να κατακτήσουν τον τίτλο γιατί ο Μουρίνιο είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να παίζει με έναν τρόπο που πλέον δεν μπορεί να πιάσει ανέτοιμες τις υπόλοιπες ομάδες. Οι παίκτες είναι απαισιόδοξοι. Πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα έχει χαθεί και πως ο Μουρίνιο δεν θα βγάλει την σεζόν”.

Ο Τόρες κάνει λόγο και για τον διαχωρισμό που υπάρχει στα αποδυτήρια με τους Πορτογάλους και τον Ντι Μαρία από την μια και τους Ισπανούς και τον Ιγκουαΐν από την άλλη θεωρώντας υπεύθυνο τον Μουρίνιο που “έχει κόμπλεξ, με τους παίκτες, ειδικά με αυτούς της ‘ισπανικής ομάδας’ “.

Παράλληλα ο ρεπόρτερ της “El Pais” σε θέματα Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρει πως οι παίκτες της πρωταθλήτριας Ισπανίας έχουν βαρεθεί τις κατηγορίες του Μουρίνιο και καταλήγει στο ότι “ετοιμάζεται το έδαφος για την αποχώρηση του”.

Ήττα για Ρεάλ και…-8 από Μπάρτσα – Πλήγμα με Πουγιόλ!(VIDEO)

Πανδαισία γκολ από την Ευρώπη – Δείτε VIDEO

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε