Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δεν βιάζονται για τον αντι-Βαλβέρδε – Από βδομάδα οι Μέλμπεργκ-Ιμπαγάσα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παρά την ανυπομονησία του κόσμου, οι ιθύνοντες των “ερυθρόλευκων” δεν βιάζονται να βρουν το νέο τεχνικό της ομάδας. Ποιοι προπονητές βρίσκονται σε πρώτο πλάνο – Νέα παράταση ζήτησε ο Μέλμπεργκ, την Δευτέρα η τελική απάντηση – Την Τετάρτη στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Ιμπαγάσα.

Η ονοματολογία συνεχίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας, όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, στην “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ δεν βιάζονται (παρά τα καθημερινά δημοσιεύματα του Τύπου), θεωρώντας προφανώς πως υπάρχει ακόμη χρόνος προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή και με τα λιγότερα ρίσκα, πρόσληψη του νέου τεχνικού (άλλωστε, η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει στις 8 Ιουλίου).

Σε πρώτο πλάνο παραμένουν ακόμη οι Τροντ Σόλιντ, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Χοσέ Όλτρα και οι δύο Μαρτίνεθ, ο Ρομπέρτο της Γουίγκαν και ο Χουάν Ιγκνάθιο της Λεβάντε.

Σόλιντ: Έχω επαφές με τον Ολυμπιακό

Η Γάνδη “φρενάρει ” τον Σόλιντ

Περνώντας στο “μέτωπο” των ανανεώσεων, ο Ολοφ Μέλμπεργκ ζήτησε κι άλλο χρόνο για να δώσει την τελική του απάντηση… Τέλος όσον αφορά στον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο εκπρόσωπός του, Καμάνιο δεν κατέστη δυνατό να έρθει στην Ελλάδα κι αναμένεται την ερχόμενη Τετάρτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε