Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Δεν βρίσκουν άκρη στον ΠΑΟ – Νέο ΔΣ την Τετάρτη

Περίπου 1000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού απάιτησαν την παραμονή του Πατέρα και την αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη
Περίπου 1000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού απάιτησαν την παραμονή του Πατέρα και την αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Χωρίς αποτέλεσμα το ΔΣ του Παναθηναϊκού που παραμένει χωρίς πρόεδρο. Την Τετάρτη το νέο ραντεβού με την παρουσία όλων των μεγαλομετόχων. ‘Οχι από Πατέρα και Θανάση Γιαννακόπουλο. Πώς αντέδρασαν οι οπαδοί.

Σχεδόν δύο ώρες διήρκησε το διοικητικό συμβούλιο των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά οι συζητήσεις αποδείχθηκαν άκαρπες.

Ο Νικόλας Πατέρας που απουσίαζε είχε εξουσιοδοτήσει τον Γιάννη Ξυλά να αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή του εκ νέου στην ΠΑΕ. Το ίδιο συνέβη και με τον Θανάση Γιαννακόπουλο ο οποίος δεν δέχτηκε να αναλάβει πρόεδρος. 

Ελλείψει άλλης λύσης αποφασίστηκε να γίνει νέο ΔΣ την ερχόμενη Τετάρτη στο οποίο θα παραστούν όλοι οι μεγαλομέτοχοι και εκεί αναμένεται να βρεθεί λύση.

Απόντες από το ΔΣ ήταν ο Νικόλας Πατέρας, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Νίκος Βαρδινογιιάνης και ο Ιάκωβος Γεωργανάς.

Αποδοκίμασαν Τζίγγερ – Στήριξαν Πατέρα

Βροντερό παρών έδωσαν 1000 φίλοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι σήκωσαν πανό κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και στήριξαν τον Νικόλα Πατέρα.

“Ο ΠΑΟ δεν είναι αυτοκινητάκι, γύρνα στο Ακρόπολις ανίκανε Γιαννάκη” και “Πατέρα, κάνε μία φιλανθρωπία, στείλε τον Γιαννάκη στη Νέα Ζηλανδία”, κάποια από τα συνθήματα που φώναξαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι οπαδοί σήκωσαν και δύο πλακάτ. Το ένα να απεικόνιζε τον Τζίγγερ ως χίτλερ και το άλλο είχε δύο φωτογραφίες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, μία που τον παρουσίαζε ως δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο σήμα του Ολυμπιακού, ενώ στην δεύτερη κρατούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού σαν να πρόκειται για επίσημη παρουσίαση ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Αντιπροσωπεία των οπαδών ανέβηκε στα γραφεία και μίλησε στα μέλη του ΔΣ. Για ακόμη μία φορά ζήτησαν την παραμονή του Νικόλα Πατέρα.
 
Δηλώσεις εν μέσω αποδοκιμασιών

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, εν μέσω πολλών αποδοκιμασιών από τους παρευρισκόμενους οπαδούς, ο προσωρινός πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Αντωνιάδης τόνισε:

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

“Δεν υπήρχε καμία υποψηφιότητα. Προτάθηκαν από μέλη του ΔΣ ο Πατέρας και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αλλά αρνήθηκαν. Την Τετάρτη θα τα ξαναπούμε.”

Θανάσης: Είμαι άντρας και φοράω παντελόνια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πρόλαβε να δηλώσει πριν  ξαναμπεί στα γραφεία:

Δεν δέχθηκα να αναλάβω γιατί είμαι άντρας και φοράω παντελόνια.”

Κάλεσμα στους μεγαλομετόχους

Τα μέλη του ΔΣ εξέδωσαν ανακοίνωση και καλούν όλους τους μεγαλομετόχους να δώσουν το παρών στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης:

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με αποκλειστικό θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέου Προέδρου του ΔΣ.

Το μέλος του ΔΣ, κ. Ι. Ξυλάς, πρότεινε για τη θέση του Προέδρου τον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο. Η πρόταση αυτή έγινε ομόφωνα δεκτή από όλα τα μέλη του ΔΣ αλλά ο κ. Θ. Γιαννακόπουλος δεν αποδέχθηκε την υποψηφιότητα.
Κατόπιν αυτού ορίσθηκε νέα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την Τετάρτη, 2 Ιουνίου εκ νέου με θέμα την εκλογή νέου Προέδρου. 

Το ΔΣ ομόφωνα καλεί τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ όπως προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου κατά την ως άνω συνεδρίαση να υπάρξει πρόταση κοινής αποδοχής για τη θέση του υποψηφίου Προέδρου.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε