Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Δεν “χορταίνουν” να βλέπουν το γκολ του Μίτσελ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στην προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη με τους παίκτες της ομάδας να ζητούν από τον Βασίλη Δημητριάδη να τους βάλει να δουν ξανά το γκολ του Μίτσελ με το οποίο η “Ένωση” προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η πρόκριση επι του Παναθηναϊκού και ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε ήταν η αιτία για να πραγματοποιηθεί με πολλά χαμόγελα η προπόνηση της Πέμπτης στα Σπάτα. Μάλιστα οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν στο γραφείο του Βασίλη Δημητριάδη και ζήτησαν από τον γενικό αρχηγό της ομάδας να τους βάλει να δουν το γκολ του Μίτσελ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.
 
Το αίτημα έγινε δεκτό με τους ποδοσφαιριστές να πανηγυρίζουν ξανά το τέρμα του Ισπανού, όμως από ότι φαίνεται δεν το χόρταιναν. Έτσι ζήτησαν από τον Δημητριάδη να βάλει ξανά την φάση, με τον ήχο όμως στο διαπασών.

 

 
Νωρίτερα, πάντως, έγινε και προπόνηση με τον Μανόλο Χιμένεθ να ξεκινά την προετοιμασία για το προσεχές ματς με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τη δεδομένη στιγμή ο Ισπανός τεχνικός είναι των Δέλλα και Γεωργέα, που αμφότεροι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε