Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στην ΑΕΚ”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Ηλίας Μπρουσιανός έκανε λόγο για κατάφωρη αδικία της ΑΕΚ τόσο στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, όσο και σε άλλα του πρωταθλήματος

Ο αντιπρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ μίλησε στον “NovaΣΠΟΡ FM 94,6”, τόνισε πως ο “δικέφαλος” έχει αδικηθεί και σε άλλα παιχνίδια, ενώ επισήμανε πως επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Επιπλέον, εξέφρασε την αισιοδοξία του, κάνοντας λόγο για θετική κατάληξη στο θέμα της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών από τον Δημήτρη Βιντιάδη.

Αναλυτικά, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε: 

-για τη διαιτησία: «Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Δεν επικαλούμαι το όνομα της ΑΕΚ σαν οντότητα, μιλάμε σαν μία από τις 16 ομάδες σαν τη Σούπερ Λίγκα. Δεν σας εκπλήσσει ότι καμία ομάδα αντίπαλος της ΑΕΚ δεν έχει παραπονεθεί ποτέ για τη διαιτησία ή ότι η ΑΕΚ δεν έχει ευνοηθεί ούτε μία φορά; Όλα τα οφσάιντ δεν είναι δυνατό να τα βλέπουμε από τη μία έτσι και την άλλη διαφορετικά σε αυτό το ρημάδι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια στις κίτρινες κάρτες. Εμένα το παράπονό μου είναι ότι οι παίκτες δεν παίζουν με την ψυχή που θα έπρεπε. Για να αδικήσεις μια ομάδα δεν αρκεί να μην της δώσεις ένα πέναλτι. Φαίνεται από άλλες φάσεις. Το πώς κοίταζε ο Ζαχαριάδης τους παίκτες της ΑΕΚ τα έλεγε όλα. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός σε αυτό το μέγεθος που λέγεται ΑΕΚ». 

-για την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ: «Εγώ δεν είμαι ούτε προπονητής ούτε τεχνικός διευθυντής. Ασφαλώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να κινδυνεύσει». 

-για το ζήτημα των επενδυτών: «Οδεύουμε σε μια μεταβατική λύση. Δεν μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα για το πότε θα γίνει αυτό, αλλά εγώ πιστεύω πως θα υπάρξει συμφωνία. Θέλω να το πιστεύω. Αυτό που μας ανησυχεί είναι ο χρόνος. Η ΑΕΚ δεν έχει τη δυνατότητα να περιμένει πάρα πολύ. Σε αυτό υπάρχει μία ανησυχία, τουλάχιστον προσωπική». 

-για την ύπαρξη ή όχι εναλλακτικής λύσης για την ΠΑΕ: «Δεν θέλω να μιλήσω για plan b ή για plan c. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Η απογοητευτική ΑΕΚ και το φταίξιμο των… τρίτων!

ΠΑΕ ΑΕΚ: Σφαγή από Ζαχαριάδη – Δεν θα μας αφανίσουν!

Έπιασε ξανά… πάτο – “Βούλιαξε” την ΑΕΚ ο Πανθρακικός

Λίνεν: Η διαιτησία έβλαψε την ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε